Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Over Blinck

Anton Vinck is eigenaar van schoonmaakbedrijf Blinck in Almere en Arnhem. Anton heeft op alle niveaus diverse functies bekleed bij middelgrote en grote schoonmaakbedrijven en was eerder mede-eigenaar van een schoonmaakbedrijf in het midden van het land. In de loop der jaren heeft hij zijn sporen verdiend in deze branche waar hij door 15 jaar leidinggevende ervaring,15 jaar ervaring als ondernemer en diverse opleidingen zich steeds verder heeft ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een brede werkervaring en een eigen unieke en sterke visie als het gaat om de perfecte dienstverlening. Dit alles komt samen in Blinck.

Binnen schoonmaakbedrijf Blinck streven wij ernaar om elke medewerker een vertrouwde werkomgeving te bieden. Voor klanten streven wij ernaar om een betrouwbare partner te zijn met een onderscheidende aanpak en het vermogen om prestaties voortdurend te verbeteren. Een schone werkomgeving is voor medewerkers en klanten zowel uw als ons visitekaartje. Schoonmaken is meer dan alleen de uitvoering ervan. Als partner voor alle schoonmaakdiensten zien wij van Blinck het als onze taak u te voorzien van kwalitatieve, kostenbesparende schoonmaak. Onze werkwijze kenmerkt zich door een uitgebreide intake van luisteren, vragen en meedenken. Wat zijn de dagelijkse schoonmaak behoeftes binnen uw bedrijf, tegen welke problemen loopt u zoal aan en wat kan er efficiënter verlopen. Na deze inventarisatie maken wij een passend plan van aanpak met bijbehorende offerte en zorgen wij ervoor dat alle afspraken tot in de kleinste details zorgvuldig worden uitgevoerd.

Schoonmaakbedrijf Blinck onderscheidt zich door ervaring, kwaliteit en service met als extra onze korte lijnen tussen Blinck, klant en medewerkers. Onze kracht is een heldere en efficiënte manier van communiceren wat door onze huidige klanten als zeer prettig wordt ervaren.  Het team van Blinck telt ongeveer 100 vakkundige schoonmakers die allen beschikken over een gerichte opleiding en ruime ervaring in de schoonmaakbranche. Daarnaast bezitten ze de benodigde eigenschappen die nodig zijn om samen een hecht schoonmaakteam te vormen.

87ECE7B1-475D-4AD2-B770-310CF0F6497A

Schoonmaakwerk is mensenwerk! Dat realiseren wij ons maar al te goed en daarom krijgen onze schoonmaakmedewerkers de waardering die zij verdienen. Wij hebben aandacht voor hun gezondheid, veiligheid en welzijn, motiveren hun en bieden ze perspectief. Die waardering zorgt ervoor dat onze medewerkers hun werk met plezier doen. En wie genoegen schept in zijn werk, werkt net even beter, zult u al snel merken als u met ons in zee gaat.

De spil tussen u en het schoonmaakteam is de rayonmanager, uw vaste aanspreekpunt. Hij/zij heeft de beschikking over een vaste groep, op elkaar ingespeelde schoonmakers en heeft als voornaamste taak het coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden. Verder zoekt de rayonmanager samen met u voortdurend naar manieren om de schoonmaak binnen uw organisatie nog beter en efficiënter te laten verlopen.

Ons doel

Het doel van Blinck is om een schoonmaakbedrijf te zijn dat staat voor kwaliteit en professionaliteit in alle facetten van haar dienstverlening. Dit geldt zowel voor de interne organisatie alsmede het uitdragen van haar dienstverlening naar buiten toe.Met deze manier van werken willen wij revolutionair en vernieuwend zijn en ons blijven onderscheiden in de markt.

Binnen dit doel zullen we altijd de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs voor ogen houden. Voor u als klant maar ook voor onze medewerkers. Kwaliteit zal bij ons altijd bovenaan staan, dit is nooit verenigbaar met een te lage prijs of slecht werkgeverschap. Wij houden van schoonmaak en respecteren onze medewerkers.Ons doel is partnership tussen u als klant en ons schoonmaakbedrijf. Wij denken graag met u mee over de juiste schoonmaak oplossing van uw pand en zetten dit om in een passend werkprogramma die als leidraad geld tussen de gemaakte afspraken. Ook het dagelijks meedenken van ons en onze medewerkers, over wat uw bedrijf op dat moment nodig heeft, zien wij als partnership.

Verder willen wij van Blinck blijven doen wat wij beloven door middel van een snelle, heldere communicatie tussen ons, u als klant en onze medewerkers. De juiste dienstverlening, efficiëntie, snelle service en op al uw vragen en problemen binnen 24 uur een reactie zijn onze speerpunten en daar mag u ons aan houden.