Actuele vacatures

Wil jij werken in de schoonmaak bij Blinck? Enthousiaste schoonmaakmedewerkers nodigen we altijd uit om te solliciteren. We hebben regelmatig vacatures voor schoonmaakwerk in Amsterdam, Almere, Arnhem en in de randstad en het midden, noorden en oosten van het land.

Bekijk ons actuele vacature-overzicht om te zien welke vacante functie bij jou past:

Hebben we geen passende of openstaande vacature beschikbaar, maar ben jij ervan overtuigd dat je een waardevolle aanvulling bent voor ons professionele team? Stuur dan je motivatiebrief met cv en foto naar info@blinckschoon.nl o.v.v. ‘open sollicitatie’. Wij horen graag waarom jij wilt werken in de schoonmaak bij Blinck.

Werken in de schoonmaak bij Blinck is meer dan alleen werk.

Blinck als werkgever

Blinck staat als schoonmaakbedrijf en als werkgever voor kwaliteit en professionaliteit in alle facetten van haar dienstverlening. We maken dat mogelijk met betrokken en gemotiveerde medewerkers die op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. We vinden het ook belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. Daarom nodigen wij ook mensen met een Wajong- of bijstandsuitkering van harte uit om te solliciteren bij Schoonmaakbedrijf Blinck.

Werken in de schoonmaak is jouw passie

Is werken in de schoonmaak echt iets voor jou? Dan maken we graag kennis met jou. Bij Blinck werken we met mensen die gaan voor hun vak en een goede relatie met onze opdrachtgevers belangrijk vinden. Om te zorgen dat onze medewerkers kunnen uitblincken zorgen wij voor:

   • Voldoende tijd voor je werk
   • Ruimte voor ontwikkeling
   • Vakkennis door opleiding
   • Werken binnen een hecht team
   • Een milieubewuste manier van schoonmaken

Schoonmaak is mensenwerk en daarom krijgen onze medewerkers de waardering die ze verdienen. Benieuwd naar mogelijkheden voor jou? Solliciteer dan snel!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Blinck?
Volg ons op LinkedIn en Facebook.