Glasbewassing Vloeronderhoud Afvalmanagement Specialistische diensten Schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Blinck is een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Arnhem en Almere. Blinck is werkzaam door heel Nederland. Het oosten van het land wordt bediend vanuit Arnhem en het noorden en westen vanuit Almere, waar tevens ons hoofdkantoor gevestigd is. Van Groningen tot Hoofddorp, van Utrecht tot Rotterdam en in Arnhem: bedrijven door heel het land worden grondig gereinigd door de schoonmakers van Blinck!

Blinck Schoonmaak

Blinck onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven in Arnhem door haar enthousiaste en professionele team. Alle schoonmakers hebben een basisopleiding Schoonmaken voltooid. Onze “uitblinckers” worden daarnaast door hun rayonmanagers op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken. Het team van schoonmaakbedrijf Blinck bestaat uit ruim 100 professionele schoonmakers, waarvan een groot gedeelte werkzaam is in Arnhem en Almere. Bent u op zoek naar een partij voor professionele schoonmaak in Arnhem, dan bent u bij Blinck aan het juiste adres!

Schoonmaak vanuit Almere en Arnhem

Schoonmaakbedrijf Blinck heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast het opleiden van de schoonmakers in Arnhem en Almere, wordt onze kwaliteit gewaarborgd in diverse protocollen en procedures. Dit komt tot uiting in de vakkundigheid en gedrevenheid van onze schoonmakers. Professioneel schoonmaken heeft natuurlijk wel een prijs. Daarom streeft Blinck naar een optimale balans in prijs en kwaliteit. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om als schoonmaakbedrijf bij u in Arnhem aan de slag te gaan!

Allround schoonmaakbedrijf Arnhem

Blinck is een echt allround schoonmaakbedrijf. Naast dagelijkse schoonmaak verzorgt Blinck namelijk ook diverse soorten specialistische reiniging. Zo kunt u bij ons terecht voor het reinigen van tapijten en specialistische vloeren, het verwerken van afval, de levering van sanitaire artikelen en glazenwasserij. Ook hier zijn onze schoonmakers zeer deskundig in. Binnen no time is uw pand weer “Blinck schoon”!

Glazenwasserij

Glazenwasserij verzorgen wij zowel aan de binnen- als buitenzijde van bedrijven, onder meer in Arnhem. Blinck werkt met het innovatieve telewash-systeem, een systeem wat op een milieuvriendelijke, veilige en arbotechnisch verantwoorde methode het glazenwassen mogelijk maakt, zonder eventuele verplaatsingen van een hoogwerker. U leest het: Blinck is een echt allround schoonmaakbedrijf dat tot in de puntjes professionele schoonmaakdiensten verzorgt. Voor al uw schoonmaakklussen kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Blinck!

Diensten