Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Een schoonmaakprogramma op maat

Blinck weet dat niet elk gebouw dezelfde schoonmaak nodig heeft. Ook weten we dat niet in elk gebouw de werktijden om dezelfde tijd beginnen. Om deze reden maken we bij Blinck een schoonmaakprogramma op maat. Wanneer u een samenwerking aan gaat met Blinck stelt onze rayonmanager een passend schoonmaakprogramma voor uw gebouw op. Dit wordt gedaan door met u in overleg te gaan en u advies te geven. Het advies is gebaseerd op een inventarisatie die tevoren wordt gedaan. Ook zal er periodiek een kwaliteitscheck worden uitgevoerd, om ervoor te zorgen dat de beloofde kwaliteit wordt gewaarborgd.

Uw ideale schoonmaakprogramma

Zoals hierboven beschreven ontstaat het ideale schoonmaakprogramma door goed overleg. Wij begrijpen dat het fijn is om binnen te komen in een gebouw dat schoon en fris is. Om deze reden hebben onze schoonmakers geen 9 tot 5 werktijden. Wij kunnen schoonmaken wanneer u dat het prettigst vindt. Wilt u graag dat er ’s ochtends voor werktijd wordt schoongemaakt? Of toch liever ’s avonds? Voor onze medewerkers is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers helemaal werken volgens het schoonmaakprogramma dat past bij uw wensen. Lees hier meer over dagschoonmaak en avondschoonmaak.

Een schoonmaakprogramma voor specialistische reiniging

Naast dagelijkse schoonmaak, voert Blinck ook specialistische reiniging uit. Dit aspect kan ook worden meegenomen in het schoonmaakprogramma. Onder specialistische reiniging worden de volgende zaken bij Blinck verstaan: dieptereiniging van bedrijfskeukens, dieptereiniging van sanitair, reiniging van raambekleiding en reiniging van computerapparatuur. Omdat de dagelijkse schoonmaak van bijvoorbeeld een keuken niet kan zorgen voor optimale hygiëne is het goed om deze grote klussen ook mee te nemen in het schoonmaakprogramma.

Wilt u meer informatie over onze schoonmaakprogramma’s of over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per E-mail bereikbaar. Ook is het mogelijk een contactformulier in te vullen. Wanneer wij deze ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen!