Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Een schoonmaakprogramma op maat

Blinck weet dat niet elk gebouw dezelfde schoonmaak nodig heeft. Ook weten we dat niet in elk gebouw de werktijden om dezelfde tijd beginnen. Om deze reden maken we bij Blinck een schoonmaakprogramma op maat. Wanneer u een samenwerking aan gaat met Blinck stelt onze rayonmanager een passend schoonmaakprogramma voor jullie gebouw op. Hiervoor gaan  we met je in overleg te en geven we een passend advies voor jullie situatie. Het advies is gebaseerd op een inventarisatie die tevoren wordt gedaan. Ook wordt er periodiek een kwaliteitscheck uitgevoerd, om de beloofde kwaliteit te waarborgen.

Jullie ideale schoonmaakprogramma

Zoals hierboven beschreven ontstaat het ideale schoonmaakprogramma door goed overleg. Wij begrijpen dat het fijn is om binnen te komen in een gebouw dat schoon en fris is. Om deze reden hebben onze schoonmakers geen 9-tot-5 werktijden. Wij kunnen schoonmaken wanneer jullie dat het prettigst vinden. Wil je graag dat er ’s ochtends voor werktijd wordt schoongemaakt? Of toch liever ’s avonds? Voor onze medewerkers is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers helemaal werken volgens het schoonmaakprogramma dat past bij jullie wensen. Lees hier meer over dagschoonmaak en avondschoonmaak.

Een schoonmaakprogramma voor specialistische reiniging

Naast dagelijkse schoonmaak voert Blinck ook specialistische reiniging uit. Dit aspect kan ook worden meegenomen in het schoonmaakprogramma. Onder specialistische reiniging verstaan we bij Blinck de volgende zaken:

  • dieptereiniging van bedrijfskeukens
  • dieptereiniging van sanitair
  • reiniging van raambekleiding
  • reiniging van computerapparatuur

Omdat de dagelijkse schoonmaak van bijvoorbeeld een keuken niet voldoende is voor optimale hygiëne is het goed om deze grote klussen ook mee te nemen in het schoonmaakprogramma.

Wil je meer informatie over onze schoonmaakprogramma’s of over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per E-mail bereikbaar. Ook is het mogelijk online een aanvraag te doen. We nemen  zo snel mogelijk contact op nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen.