Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaakservice Blinck

Ben je op zoek naar een schoonmaakservice voor allround schoonmaakdiensten, maak dan kennis met Blinck. Onze schoonmaakservice houdt zowel dagelijkse schoonmaak, als periodiek onderhoud in. We hebben daarnaast een landelijke dekking met onze schoonmaakservice. Omdat onze schoonmaakservice allround cleaning omvat kun je voor al je schoonmaakwerk bij ons terecht. Zo heb je maar 1 partner nodig voor al je onderhoud.

Een schoonmaakservice met inhoud

Wanneer je een brede schoonmaakservice zoekt is Blinck jouw partner. Omdat wij een allround cleaning service zijn zet je ons in voor zowel glasbewassing als vloeronderhoud. Daarnaast staan we klaar om je te helpen met afvalmanagement, specialistische reiniging en receptiediensten. Bij Blinck is niks te gek. Voordat de medewerkers aan de slag gaan stellen we eerst een schoonmaakplan op. Op deze manier weten zowel jullie als onze medewerkers wat er van de schoonmaakservice wordt verwacht.

Dagschoonmaak en avondschoonmaak

De schoonmakers van Blinck maken het gebouw schoon op de momenten wanneer jullie dat het fijnst vinden. We zien dat dagschoonmaak steeds meer terrein wint. Waar voorheen vaak gekozen werd voor schoonmaak buiten de kantooruren, zien we dat steeds meer klanten kiezen voor dagschoonmaak. Het schoonmaken van het gebouw en de werkplekken vindt dan plaats tijdens reguliere kantoor- en werktijden. Lees hier meer over avondschoonmaak en dagschoonmaak van Blinck.

Een schoonmaakservice met oog voor mens en milieu

Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmaakservice oog heeft voor mens en milieu. Blinck heeft een sociaal personeelsbeleid en we geven onze schoonmaakmedewerkers de waardering die zij verdienen. Bij Schoonmaakbedrijf Blinck begeleiden en te stimuleren wij onze medewerkers dan ook altijd met volle inzet. Onze allround cleaning wordt uitgevoerd met producten die milieuvriendelijk zijn. De schoonmaakservice maakt alleen gebruik van ecologische schoonmaakproducten. Daarbij letten we zoveel mogelijk op het water- en energiegebruik tijdens het schoonmaken. Dus wanneer je kiest voor onze allround cleaning service help je indirect mee aan het verbeteren van het milieu.

Heb je vragen over onze schoonmaakservice? Neem dan contact met ons op. Je krijgt helder advies en we beantwoorden al je vragen graag.