Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Schoonmaakservice Blinck

Als u opzoek bent naar een schoonmaakservice die allround cleaning verzorgd, dan bent u bij Blinck aan het juiste adres! Onze schoonmaakservice houdt zowel dagelijkse schoonmaak, als periodiek onderhoud in. Onze schoonmaakservice heeft daarnaast een landelijke dekking. Omdat onze schoonmaakservice allround cleaning bevat kunt u al uw schoonmaakwerk bij ons onderbrengen. Zo heeft u maar één partner nodig voor al uw onderhoud! 

Een schoonmaakservice met inhoud

Wanneer u een brede schoonmaakservice zoekt vindt u in Blinck uw partner. Omdat wij een allround cleaning service zijn kunt u ons inhuren voor zowel glasbewassing als vloeronderhoud. Maar u kunt ons ook inzetten voor afvalmanagement, specialistische reiniging en receptiediensten. Bij Blinck is niks te gek. Voordat de medewerkers aan de slag gaan wordt er eerst een schoonmaakplan opgesteld. Op deze manier weten zowel u als onze medewerkers wat er van de schoonmaakservice wordt verwacht.

Dagschoonmaak en avondschoonmaak

De schoonmakers van Blinck maken uw gebouw schoon op de momenten wanneer u dat het fijnst vindt. We zien dat dagschoonmaak steeds meer terrein wint. Waar voorheen vaak gekozen werd voor schoonmaak buiten de kantooruren, zien we dat steeds meer klanten kiezen voor dagschoonmaak. Het schoonmaken van het gebouw en de werkplekken vindt dan plaats tijdens reguliere kantoor- en werktijden. Lees hier meer over avondschoonmaak en dagschoonmaak van Blinck.

Een schoonmaakservice met oog voor mens en milieu

Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmaakservice oog heeft voor mens en milieu. Blinck heeft een sociaal personeelsbeleid en we geven onze schoonmaakmedewerkers de waardering die zij verdienen. Bij Blinck proberen wij onze medewerkers dan ook altijd te begeleiden en te stimuleren. Onze allround cleaning wordt uitgevoerd met producten die milieuvriendelijk zijn. De schoonmaakservice maakt alleen gebruik van ecologische schoonmaakproducten. Daarbij wordt er zoveel mogelijk gelet op het water en energie gebruik tijdens het schoonmaken. Dus wanneer u onze allround cleaning service inzet helpt u indirect mee aan het verbeteren van het milieu!

Heeft u vragen over onze schoonmaakservice? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van een helder advies en beantwoorden uw vragen graag!