Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Vloeronderhoud voor een schone uitstraling en langere levensduur

Vloeronderhoud is periodiek nodig voor vloeren die dagelijks worden belast, zoals in uw bedrijf. Met gedegen vloeronderhoud krijgen uw vloeren een schone uitstraling, bent u altijd representatief voor uw gasten en wordt de levensduur van uw vloeren zichtbaar verlengd.

Omdat het onderhoud per vloer erg verschillend is, vraagt vloeronderhoud om de professionele deskundigheid van Schoonmaakbedrijf Blinck. De juiste inzet van middelen en methoden is essentieel voor de levensduur en uitstraling van uw vloer.

Hoogwaardig vloeronderhoud wordt door Blinck uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen. We hebben kennis over alle soorten harde en zachte vloeren en de nieuwste en beste schoonmaakmethoden. Denk hierbij aan het reinigen van tapijt, linoleum en marmoleum, vloerbedekking, marmer en andersoortige (natuur)stenen vloeren, giet- en epoxyvloeren, houten vloeren en betonvloeren. Wij zijn uw partner van houten vloeren onderhoud, parketvloeren onderhoud tot aan PVC vloeren onderhoud! Ook voor het onderhoud van laminaatvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten welk onderhoud uw vloer nodig heeft? Neem contact op voor advies.

We bepalen de juiste methode voor reiniging en behandeling en geven u snel en duidelijk inzicht in de kosten voor het onderhoud van uw vloer. Voorts adviseren we u ook over periodiek onderhoud om uw vloer in topconditie te houden.

Houten vloeren onderhoud

Houten vloeren onderhoud professioneel laten uitvoeren? Schoonmaakbedrijf Blinck heeft jarenlange ervaring in houten vloeren onderhoud waarmee we u graag van dienst zijn. Zo hoeft u de klus zelf hoeft te klaren! Hou uw houten vloer zo lang mogelijk in goede conditie met de specialistische service van Schoonmaakbedrijf Blinck.

Parketvloeren onderhoud

Parketvloeren onderhoud van Blinck geeft uw parketvloer het beste onderhoud. Wij weten precies wat uw parketvloer nodig heeft om het er weer mooi uit te laten zien. Benieuwd naar de mogelijkheden van parketvloeren onderhoud? Neem contact met ons op!

PVC vloeren onderhoud

PVC vloeren onderhoud is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Een PVC vloer heeft niet zoveel onderhoud nodig. Toch is geen enkele vloer is onderhoudsvrij. Wat de beste manier is om uw PCV vloer te onderhouden? Blinck helpt u hier graag mee! Met de juiste inzet van middelen en methoden gaan wij voor een optimale levensduur van uw vloer.

Onderhoud laminaat vloeren

Onderhoud voor laminaatvloeren behoort ook tot het takenpakket van Blinck. Iedere vloer waarop geleefd wordt heeft onderhoud nodig tegen slijtage en vuil. Poetsen is de oplossing en de specialisten van Schoonmaakbedrijf Blinck weten precies hoe ze dit het beste voor uw laminaatvloer kunnen doen!

Kristalliseren van poreuze vloeren

Natuurstenen vloeren als marmer en travertin zijn poreuze steensoorten waar vuil en vocht makkelijk binnendringt. Vloeronderhoud voor deze vloeren bestaat uit het kristalliseren van de vloer en dat kan Blinck voor u uitvoeren. Het kristalliseren bestaat uit het aanbrengen van een harde slijtvaste toplaag die de vloer beter beschermt en waarmee de glans behouden blijft. Na kristallisatie is uw vloer eveneens makkelijker in onderhoud.

Tapijt laten reinigen

Tapijt laten reinigen van kunststofvezel gebeurt te vaak met de shamponeermethode. Wij raden deze methode sterk af omdat het vuil weliswaar wordt losgeweekt, maar vervolgens wordt uitgesmeerd over het tapijt. Schoonmaakbedrijf Blinck biedt drie innovatieve alternatieven om tapijt te laten reinigen:

  1. Droge poederreiniging
    Met droge poederreiniging wordt een speciaal, vuil absorberend poeder met hygroscopische eigenschappen over het tapijt uitgestrooid en erin geborsteld. Daarna wordt het tapijt licht bevochtigd en schoon gezogen met een elektrische stofzuiger met borstel.
  2. Bonnet methode
    Met de Bonnet methode wordt het tapijt gesprayd met een reinigingsmiddel en wordt de losgeweekte bovenlaag van het tapijt met een vuil opnemende machine opgezogen. De Bonnet methode is geschikt voor een effectieve tussenreiniging en snelle opfrisbeurt van uw tapijt. Het heeft als voordeel dat er weinig vocht wordt gebruikt waardoor het tapijt na behandeling bijna direct droog is.
  3. Injectie-extractie reiniging
    Met de injectie-extractie reiniging wordt onder hoge druk water in het tapijt gezogen en onmiddellijk weer opgezogen. Hierdoor wordt de diepste vervuiling verwijderd en is alle residu uitspoelbaar. Met de injectie-extractie reiniging wordt uw tapijt grondig schoon.

Strippen en conserveren van linoleum en marmoleum vloeren

Bij het strippen en conserveren van linoleum en marmoleum vloeren wordt alle vuil en aanwezige polymeerlagen (waslagen) van de vloer verwijderd. De vloer wordt als het ware tot een nul situatie teruggebracht. Met name bij oudere vloeren is er vaak sprake van randvergoring (ophoping van vuil aan de randen). Na het strippen wordt de vloer geconserveerd door deze met een sealer te behandelen. De sealer zorgt ervoor dat de poriën van de vloer worden dicht gezet. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met minimaal 2 nieuwe en duurzame polymeerlagen.

Het strippen van linoleum en marmoleum vloeren gebeurt slechts deels machinaal. Het resultaat is dus grotendeels afhankelijk van de kennis en kunde van de schoonmaakmedewerker. De schoonmakers van Blinck zijn ervaren in het handmatig strippen van de vloer, met name bij randvergoring.