Onze Diensten:

Offerte aanvragen

Vloeronderhoud voor een schone uitstraling en langere levensduur

Vloeren in bedrijfspanden worden dagelijks belast, slijten daardoor en dat leidt tot flinke kosten bij vervanging. Met professioneel vloeronderhoud verleng je de levensduur van de vloeren en maak je een representatieve indruk op je gasten. Meer weten over periodiek vloeronderhoud? Vraag advies aan bij Blinck.

Iedere vloer zijn eigen behandeling

Het onderhoud verschilt per vloer, waarbij middelen en methoden voor vloeronderhoud het verschil maken tussen levensduur verlengen en levensduur verkorten. Voorkom schade door je vloeronderhoud onder te brengen bij specialisten. Blinck heeft gespecialiseerde vakmensen in dienst om uw vloeren duurzaam te onderhouden.

Tegelvloer in kantoorgebouw wordt schoongemaakt met schrobzuigmachine.

Van tapijt tot natuursteen

Onze vakmensen blijven continu bij over ontwikkelingen in vloerreiniging en -onderhoud. Zij hebben kennis over alle soorten harde en zachte vloeren en de nieuwste en beste schoonmaakmethoden. Denk hierbij aan het reinigen van:

  • houten vloeren
  • zachte vloerbedekking
  • linoleum en marmoleum
  • marmer en andersoortige (natuur)stenen vloeren
  • giet- en epoxyvloeren en betonvloeren

Ontbreekt de vloersoort die jullie hebben liggen? Ook daarvoor is de kennis in huis bij onze vloerspecialisten.

Professionele vloeren vragen om professioneel vloeronderhoud voor behoud van de kwaliteit van het materiaal.

Onderhoud zonder verrassingen

Wanneer je kiest voor vloeronderhoud door Blinck, weet je waar je aan toe bent. We stellen de juiste methode voor reiniging en behandeling op en je krijgt snel en duidelijk inzicht in de kosten voor het onderhoud van uw vloer. Daarnaast adviseren we ook over periodiek onderhoud om jullie vloer in topconditie te houden. Geen verrassingen dus, omdat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Benieuwd wat vloeronderhoud jullie oplevert? Neem contact op voor een passend voorstel.