Zorg

Gezonde, veilige
omgeving voor
patiënt en personeel

Schoonmaken in de zorgsector is een specialisme van BLINCK. Wij dragen met trots de kwaliteitskeurmerken ISO 9001 en NEN4400-1 en werken conform het LOSK-kwaliteitsmanagement systeem.

Wat wij verstaan onder blinckschoon in de zorg

  • Borging hygiëneprotocollen en kwaliteit
  • Veilige werkwijze voor een veilige werkomgeving
  • Maatgericht schoonmaakwerk
  • Efficiënt, betrouwbaar schoonmaken met vaste teams

Hygiëne en kwaliteit

De kwaliteit van onze schoonmaakdiensten staat onder continue controle van onze rayonmanagers. Daarnaast borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening middels het LOSK-kwaliteitsmanagementsysteem. Hierbij wordt door externen periodiek gecontroleerd op schoonmaaktechnieken, ergonomie en veiligheid. De resultaten zetten wij in voor verbetering van onze processen en het borgen van kwaliteit.

Veilige werkwijze

In de zorg is een correcte uitvoering van de schoonmaak van essentieel belang. Wij leveren hoogwaardige schoonmaakdiensten die continu gemonitord worden. Onze schoonmaakkrachten zijn vakgeschoold voor de zorgsector en dragen onze visie uit als het gaat om veiligheid, kwaliteit en een professionele handelswijze. Voor patiënten, klanten en bezoekers én niet in de laatste plaats voor onze eigen medewerkers.

Maatgericht schoonmaakwerk

Als gecertificeerd expert kijken wij samen met onze opdrachtgevers naar de totale schoonmaakbehoefte. We inventariseren de richtlijnen en eisen waaraan moet worden voldaan en stellen vervolgens een maatwerkplan op. Zo kan je er als organisatie van op aan dat je aan alle geldende richtlijnen en eisen voldoet op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Efficiënt en betrouwbaar

Samen inventariseren we wanneer schoonmaak gewenst is en bepalen we de ideale tijdvakken waarbinnen dit kan plaatsvinden. Zo ontstaat er een efficiënte, betrouwbare aanpak. Is er op een onverwacht moment meer inzet nodig, dan is BLINCK je flexibele partner die meedenkt en de juiste mensen en producten inzet.

ISO certificering

Wij proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Om ons hierbij scherp te houden, laten we ons jaarlijks onafhankelijk toetsen. Wij zijn de trotse bezitters van zowel het ISO-9001 als het ISO- 14001 certificaat voor milieumanagement.

Verlengstuk MVO beleid

Samenwerken met BLINCK is een belangrijke manier om de eigen doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te halen. Wij nemen het milieu uiterst serieus, investeren in onze mensen en zijn maatschappelijk betrokken. Samen dragen wij bij aan een groene toekomst.

Kennismaken
met BLINCK

Meer weten over BLINCK en de schoonmaakdiensten die wij leveren?
Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.