Meer opdrachten in de projectschoonmaak

Foto schoonmakers van Blinck

Q1 van 2019 is inmiddels alweer bijna voorbij en bij Blinck hebben we uiteraard in deze periode niet stilgezeten. Wij zijn continu aan de gang bij onze bestaande klanten om de kwaliteit vast te houden waar ze aan gewend zijn en we zijn begonnen bij een aantal nieuwe klanten waar ons vaste team zorgt voor een schone en frisse werkomgeving.

Blinck breidt uit

Wij zijn daarnaast ook een nieuwe weg ingeslagen met projectschoonmaak. Dit betekent geen reguliere schoonmaak op vaste locaties maar projectmatige werkzaamheden voor vaste opdrachtgevers. Blinck breidt uit en heeft partners (lees: opdrachtgevers) gevonden in o.a. cateraar Cormet en projectmanagementbureau DZAP. Voor Cormet verzorgt Blinck de dieptereiniging van hun keukens op diverse locaties o.a. in het HBO- en het universitair onderwijs. Voor het bureau DZAP uit Naarden, een bedrijf wat met hun architecten en projectmanagers gespecialiseerd is in bouw- verbouw- en verhuisprojecten voor bedrijven, komt het neer op het schoonmaken van hun bouwlocaties en de uiteindelijke, totale opleverschoonmaak voordat de klant hun nieuwe kantoor betrekt.

Een nieuwe weg ingeslagen

Eerdere projecten met bovenstaande partners zijn naar grote tevredenheid van de klanten uitgevoerd maar de ervaring heeft geleerd dat dit een andere manier van bedrijfsvoering en aansturing vraagt dan reguliere schoonmaak. Meer flexibiliteit, ad hoc kunnen anticiperen, goede en snelle communicatie tussen de klant en Blinck en het managen van wederzijdse verwachtingen. Hierin kunnen wij ons, door onze jarenlange ervaring, onderscheiden. De professionaliteit van reguliere schoonmaak, inclusief onze technische vernieuwingen zoals onze app en ons klantenportal, in de flexibele wereld van projectschoonmaak.

Om onze bestaande klanten, en een uitbreiding hiervan in de nabije toekomst, nog beter te kunnen bedienen heeft Blinck besloten deze tak van schoonmaak uit te breiden binnen de organisatie en hier een specialiteit van te maken. Wij zullen dit gaan doen door uitbreiding van ons management en onze medewerkers en dit team te specialiseren in projectschoonmaak. Blinck breidt uit in projectschoonmaak, dit is dan ook een van de doelstellingen van 2019 met de hoge kwaliteit zoals de klanten van Blinck gewend zijn.