Human Inference

Vanaf 1 december 2014 opnieuw uitbreiding op het business park Arnhems Buiten!

Blinck verzorgt al enkele jaren de schoonmaakdienstverlening voor diverse klanten op dit park en we zijn verheugd te merken dat de kwaliteit van ons werk en de bijbehorende service zeer gewaardeerd wordt. Onze toewijding aan grondige en betrouwbare schoonmaak, gecombineerd met een klantgerichte benadering, heeft ertoe geleid dat we een solide reputatie hebben opgebouwd. Deze waardering van onze bestaande klanten is een belangrijke drijfveer voor ons en we blijven ons inzetten om aan hun hoge verwachtingen te voldoen.

Een positief gevolg van deze waardering is dat onze tevreden klanten hun ervaringen delen met andere huurders op het park. Dit heeft geleid tot een groeiende interesse in onze diensten, en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van onze schoonmaakoplossingen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons stellen en kijken ernaar uit om ook hen te voorzien van een schone en hygiënische werkomgeving. Door onze aanwezigheid op het park uit te breiden, versterken we onze positie als betrouwbare partner voor schoonmaakdiensten in deze gemeenschap.

logo-hi

Een van de bedrijven die wij met trots bedienen is Human Inference. Al enige tijd zijn zij gevestigd op Arnhems Buiten, maar op 1 november jl. zijn zij verhuisd naar een nieuwe locatie op dit terrein. Bij een verhuizing komt vaak een herziening van de facilitaire contracten kijken, waaronder de schoonmaakdiensten. Met een totale oppervlakte van ruim 700 m² besloot Human Inference een nieuwe samenwerking aan te gaan met schoonmaakbedrijf Blinck.

Wij zijn verheugd dat zij voor ons hebben gekozen. Dagelijks zal Blinck twee uur per dag zorgen voor een schone en hygiënische kantooromgeving. Onze taak is om ervoor te zorgen dat de medewerkers van Human Inference kunnen werken in een frisse en aangename ruimte. Door onze grondige aanpak en toewijding aan kwaliteit, streven wij ernaar hun verwachtingen te overtreffen en bij te dragen aan een prettige werkomgeving.

Aanstaande maandag, 1 december 2014, staat ons opstartteam, onder leiding van de rayonmanager Yvonne Huijbers, om 06.00 u ’s ochtends klaar om voor het eerst bij Human Inference aan de slag te gaan.

Wij verheugen ons op de opstart, de dagelijkse schoonmaak bij deze nieuwe klant en een duurzame, hoog kwalitatieve samenwerking.