Human Inference

 

Vanaf 1 december 2014 opnieuw uitbreiding op het business park Arnhems Buiten!

Blinck verzorgt al enkele jaren, bij verschillende klanten, de schoonmaakdienstverlening op dit park en is blij te merken dat de kwaliteit van ons bedrijf en de bijbehorende service gewaardeerd wordt door onze klanten. Een prettig gevolg hiervan is dat deze waardering ook geuit word naar de overige huurders met als gevolg dat men hier steeds vaker gebruik van willen maken.

logo-hi

Een van die bedrijven is Human Inference. Human Inference, al enige tijd huurder op Arnhems Buiten, is 1 november jl verhuisd naar een nieuwe locatie aldaar. Hierbij hoort over het algemeen een herziening van de facilitaire contracten zoals ook de schoonmaak. Waarbij het hierbij gaat om ruim 700 m2. Hierover heeft Human Inference besloten om een nieuwe samenwerking aan te gaan met ons, schoonmaakbedrijf Blinck. Dagelijks zal Blinck, 2 u per dag, zorgen dat de medewerkers van Human Inference kunnen werken in een schone kantooromgeving.

Aanstaande maandag, 1 december 2014, staat ons opstartteam, onder leiding van de rayonmanager Yvonne Huijbers, om 06.00 u ’s ochtends klaar om voor het eerst bij Human Inference aan de slag te gaan.

Wij verheugen ons op de opstart, de dagelijkse schoonmaak bij deze nieuwe klant en een duurzame, hoog kwalitatieve samenwerking.