Schoonmaak bij Geodan

Midden in Amsterdam, in de Rivierenbuurt, zit het kantoor van Geodan een geo-ICT-adviesbureau. Geodan was op zoek naar een andere invulling van hun schoonmaakdienstverlening en kwam via-via en binnen hun netwerk van leveranciers uit bij schoonmaakbedrijf Blinck met de vraag of de dienstverlening van Blinck aansloot bij het bedrijf Geodan en of Blinck datgene kon leveren waar zij naar op zoek waren.

Na enkele gesprekken en, naar later bleek, een passend voorstel besloot Geodan om het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden binnen hun kantoor aan Blinck te gunnen.

 

GEODANrgb

Wat doet Geodan?

Geodan heeft zich sinds 1985 ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende geo-ICT-adviesbureaus van ons land. Zij zijn gespecialiseerd in ruimtelijke informatievoorziening en sterk in het toepassen van nieuwe, innovatieve technologieën. Daarnaast voert Geodan voor (overheids)organisaties de beheer- en onderhoudstaken van diverse applicaties uit. Geo-informatie is van ons allemaal. Het online in kaart brengen van ondergrondse kabels en leidingen, het zoeken van de dichtstbijzijnde winkel op internet, het lokaliseren van apparatuur, het vorm en richting geven aan nieuwe, ruimtelijke ontwikkelingen: zonder ruimtelijke informatie zijn we nergens. De vraag naar geo-producten en -diensten, maar ook de vraag naar inhoudelijke analyse van geo-informatie voor planvorming groeit voortdurend. En daarmee de behoefte aan mensen die thuis zijn in de wereld van geo-informatie: de specialisten van Geodan.

Op 1 juni aanstaande starten 2 medewerkers van Schoonmaakbedrijf Blinck de reguliere, dagelijkse schoonmaak bij Geodan, zij zullen wekelijks 25 uur de beste kwaliteit in schoonmaak laten zien en gaan graag bij Geodan aan de slag.