Gewonnen aanbestedingen laten zien:
Blinck is een unieke speler in de markt

Als je klant van Blinck bent, krijg je onze onverdeelde aandacht. We ontpoppen ons al snel tot je gewaardeerde partner. Of je nu groot bent of klein, we denken proactief met je mee. Drie grote internationale bedrijven zijn daarom na aanbesteding opnieuw met ons in zee gegaan. Daarbij speelde de prijs natuurlijk een rol, maar onze service en samenwerking waren echt doorslaggevend.

We streven naar partnership

In aanbestedingstrajecten is prijs natuurlijk een belangrijke factor. De landelijke schoonmaakreuzen zouden dan logischerwijs in het voordeel moeten zijn. Maar toch komt Blinck als middelgrote speler als beste uit de bus. Want we onderscheiden ons met onze korte lijnen en het vermogen om snel te schakelen. En vooral door ons streven naar partnership: samen met jou gaan we voor een optimale werkomgeving. Die zorgt voor rust en veiligheid en maakt je productief.

Onze klanten merken dat

Dat blijkt ook uit wat onze klanten over ons zeggen. We citeren de facility manager van een grote dienstverlener, over Blinck. ‘De samenwerking verloopt dankzij een vaste contactpersoon altijd erg prettig. Dat is de rayonmanager die met ons meedenkt én vooruitdenkt, toegespitst op onze unieke situatie. Als er zich eens een probleem voordoet, lost Blinck dat snel en flexibel op. Niet de letter van het contract staat dan voorop, maar de geest van de goede samenwerking. Hands-on en oplossingsgericht.’

ISO 14001

Het is niet langer een trend, maar gewoon een noodzaak die onze klanten voelen: een kleinere ecologische footprint. Onze klanten zoeken leveranciers die daarbij passen. Blinck is sinds 2021 ISO-gecertificeerd voor milieumanagement. Dat betekent dat we voldoen aan alle normen voor een zo milieuvriendelijk mogelijke omgang met middelen, materialen en gevaarlijke stoffen. Ook daarom kozen onze opdrachtgevers opnieuw voor Blinck.

Testfaciliteit

In Gelderland blijft Blinck schoonmaakpartner van een groot adviesbureau op het gebied van energie. Dit bureau opereert wereldwijd, en heeft verschillende test- en inspectiefaciliteiten op een bedrijvenpark in Arnhem. We zijn blij met het continueren van deze aanbesteding en trots dat we een bijdrager leveren aan veiligheid wereldwijd.

Foodindustrie

Voor het Nederlandse kantoor van een grote speler in de internationale food-industrie zorgt Blinck al jaren voor het kantoor en de schoonmaak van de productielijnen. Dit bedrijf produceert overal ter wereld voedingsproducten, variërend van ketchup tot babyvoeding. In hun vestiging in het midden van het land fabriceren ze o.a. broodbeleg en limonadesiroop. Dat doen ze, mede dankzij Blinck, met een opgeruimd hoofd.

Worldline in Hoofddorp

Iedereen die pint of online betaald heeft wel eens een betaalmethode van Worldline gebruikt. Deze internationale financiële dienstverlener zorgt daarnaast dat je makkelijk online kunt betalen. Om in een prettig schone omgeving te kunnen werken, koos Worldline voor de vestiging in Hoofddorp opnieuw voor de diensten van Blinck. Het hierboven aangehaalde citaat is opgetekend uit de mond van de facility manager.

Blinck is een unieke speler

Middelgroot en toch de keuze van grote internationale bedrijven: Blinck is een unieke speler op de landelijke schoonmaakmarkt. Onze klanten krijgen de betrouwbaarheid en betrokkenheid van een familiebedrijf, gecombineerd met een streven naar de beste kwaliteit. Maatwerk zonder torenhoge prijzen, met oog voor mens en milieu. Dit maakt ons voor grote bedrijven een geliefde partner en voor schoonmaakreuzen een geduchte concurrent.