3 nieuwe projecten toegevoegd aan ons portefeuille

En aandacht is er, volop. Aandacht voor onze klanten, aandacht voor kwaliteit, aandacht voor onze medewerkers. En voor al die aandacht krijgen wij heel veel terug; tevreden medewerkers, klanten die hun contract met ons verlengen, onder andere door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening, en (niet geheel onbelangrijk).. nieuwe klanten. Waardoor de quote die boven dit stukje staat maar weer bewijst dat inderdaad ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’.

In de afgelopen periode hebben wij, van schoonmaakbedrijf Blinck, weer 3 nieuwe projecten aan onze portefeuille mogen toevoegen, en daar zijn we trots op!

  • CBRE, al enige tijd een van onze klanten op diverse andere projecten, is met ons in gesprek gegaan voor de schoonmaak van de openbare ruimtes, het sanitair en de glasbewassing van een van hun kantoorpanden in Amsterdam Zuidoost. Een van de huurders van dit pand, de firma Service Now, is al zeer tevreden over Blinck op deze locatie en die hoge kwaliteit en dat vertrouwen heeft er mede voor gezorgd dat deze opdracht aan ons gegund is. Het betreft onder andere de dagelijkse schoonmaak a 6 uur per dag van de trappen, gangen, liften en het sanitair.
  • Via mond-tot-mondreclame van een van onze andere klanten werden wij geïntroduceerd bij de Vereniging van Eigenaren Danzigerbocht in Amsterdam. Zij zochten een dienstverlener voor de schoonmaak van hun kantoorpand. Door deze introductie, met passende aanbeveling, en de juiste aanbieding heeft Blinck ook deze opdracht gekregen. Op 1 december zijn wij gestart met de dagelijkse schoonmaak van de openbare ruimtes en het sanitair en zullen wij op reguliere basis de glasbewassing verzorgen van dit gebouw
  • Om bij Vereniging van Eigenaren te blijven; vanaf november jl mogen wij, in opdracht van de VvE ook de wekelijkse schoonmaak en de reguliere glasbewassing verzorgen van het appartementengebouw Kopenhagen in Almere.

20150824_061503

Wij zijn heel blij, natuurlijk met de groei van ons bedrijf, maar ook in het vertrouwen wat deze klanten ons geven. Uiteraard zullen wij, door middel van aandacht voor klant, kwaliteit en medewerkers, dit vertrouwen niet beschamen en gaan wij uit van een succesvolle samenwerking.