Trots op nieuwe klant Apple

Bij sommige bedrijven is naam en/of logo al genoeg, wat uiteraard iets zegt over de bekendheid van het bijbehorende bedrijf of hun product(en). Apple is er zo een.

Apple Inc. is een Amerikaans elektronicabedrijf dat op 1 april 1976 is opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne.Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië. Op 3 maart 2012 opende de Apple Store in het Hirsch-gebouw aan het Leidseplein in Amsterdam. Dit was de eerste in zijn soort in Nederland. Tevens is hier de vestiging van Apple Benelux.

 Al enige tijd wordt het hierboven genoemde, Hirsch-gebouw voor een groot deel (diverse kantoren en de openbare gedeeltes) door schoonmaakbedrijf Blinck dagelijks schoongehouden. De kwaliteit die Blinck hier laat zien, samen met het opgebouwde vertrouwen vanuit de huurders, klanten en de gebouwbeheerder van dit gebouw, heeft Apple doen besluiten om ook, vanaf 1 juni 2015 het schoonmaakonderhoud door Blinck te laten uitvoeren.

Uiteraard zijn wij trots dat een onderneming van dergelijke omvang en allure ons dit vertrouwen geeft.  Gemiddeld 5 uur per dag, 5 dagen per week, zullen onze schoonmakers er alles aan doen om hun kennis, kunde en ervaring op schoonmaakgebied aan deze nieuwe klant te laten zien. Met als doel dezelfde kwaliteit en glans als het bedrijf Apple te kunnen neerzetten.