Onze nieuwe partner AtriCure

Een bewijs dat wij, van schoonmaakbedrijf Blinck, kwaliteit leveren en doen wat we zeggen is het feit dat de meeste nieuwe klanten met ons kennismaken door middel van mond-tot-mond reclame. Op deze manier hebben wij ook ons eerste gesprek gehad met het bedrijf AtriCure in Amsterdam.

AtriCure is een wereldwijd bedrijf wat doet in boezemfibrilleer oplossingen. Hun onderzoek en strenge klinische studies hebben geleid tot innovaties in de ablatie technologie om boezemfibrilleren te behandelen met duurzame oplossingen. Het Synergy Ablation System is het eerste en enige apparaat door de Food and Drug Administration goedgekeurd voor de chirurgische behandeling van persistent boezemfibrilleren en langdurige aanhoudende atriumfibrilleren bij patiënten die gelijktijdig open hart procedures ondergaan. AtriCure is ook een pionier in de AtriClip® LAA Exclusion System, het meest geplaatste linker hartoor apparaat wereldwijd.

Als gevolg van een verhuizing naar een nieuwe locatie in het gebouw De Entree in Amsterdam is AtriCure op zoek gegaan naar het juiste bedrijf om voor hun de schoonmaak uit te voeren en kwam, via hun projectmanagementbureau DZAP, bij Blinck terecht. Na enkele prettige gesprekken en een goed financieel en operationeel voorstel van ons heeft AtriCure de keuze gemaakt om de schoonmaak door Blinck te laten uitvoeren. Vanaf 22 april aanstaande verzorgen wij 2 uur per dag de schoonmaak met als aanvullende diensten het leveren van sanitaire artikelen en het regulier uitvoeren van de glazenwasserij.

De instrumenten van AtriCure vragen om kwaliteit en nauwkeurige precisie en dat is precies datgene wat Blinck vanaf 22 april kan bieden. Blinck, hun partner in cleaning solutions.