Nieuwe klanten

Begin 2019 hebben we er al even over bericht, een van de doelstellingen van Blinck Schoon BV was -en is- uitbreiding in de plaatsen waar onze kantoren zijn gevestigd; Almere en Arnhem. Ondanks onaangename zaken waar we tegenaan gelopen zijn in deze periode; zoals vorig jaar de problemen op de arbeidsmarkt, begin dit jaar verandering in wetgeving (WAB) en de huidige coronacrisis kunnen we nog steeds met trots zeggen dat er vooruitgang zit in dit doel.

In Almere hebben we in het 2e kwartaal van 2020 van maar liefst 6 nieuwe klanten de opdracht gekregen om de schoonmaak te starten. Grotere en kleinere opdrachten, echter daarin zit voor ons geen verschil, elke klant nemen wij graag aan en heeft bij ons recht op de juiste prijs-kwaliteit verhouding, dezelfde aandacht en de snelle communicatie waar onze klanten aan gewend zijn.

Schoonmaker en rayonmanager van Blinck blij met nieuwe opdracht in Almere.

  • In maart zijn wij gestart met het uitvoeren van de reguliere schoonmaak (2 x per week regulier en stand-by service tijdens evenementen), de glasbewassing en het onderhoud van de vloeren in de theater en expo omgeving van cultureel centrum Corrosia in Almere Haven.
  • Ook in maart, en voortvloeiend uit het theater, zijn wij gestart met de dagelijkse schoonmaak van maandag t/m zaterdag (incl. extra sanitair ronde) van DeNieuweBibliotheek in Almere Haven.
  • Verder zijn we dit voorjaar gestart bij VMB Security & Solutions. Bij dit recherche- en detectivebureau in Almere Buiten verzorgen we 2 keer per week de reguliere schoonmaak

In het 3e kwartaal van 2020 zitten er ook nog uitbreidingen aan te komen, deze contracten zijn getekend en wij hebben er zin in om vanaf 1 september aanstaande de starten bij:

  • Van Velthuysen Liebrecht; dit adviesbureau voor tandartsen op het gebied van geld en risico gaat verhuizen van Weesp naar Almere en Blinck heeft de vraag gekregen om 3 keer per week hun nieuwe kantoor schoon te maken
  • Jorrt; voor deze aanbieder van boekhoudprogramma en boekhoudservice voor ondernemers, gevestigd aan de Transistorstraat in Almere, zullen de schoonmakers van Blinck hun kantoor wekelijks reinigen
  • Indigo; met deze behandelaar van psychische problemen, gevestigd in de Bartok Kliniek in Almere, voegt schoonmaakbedrijf Blinck een klant in de gezondheidszorg toe aan de andere klanten van ons in deze branche. 2 Keer per week zullen wij zorgen dat deze praktijk schoon en opgeruimd is zodat de cliënten van Indigo zich veilig en vertrouwd voelen in hun omgeving.

Mooie samenwerkingen!

Al met al kunnen we zeggen dat we, in deze onzekere tijden, ontzettend blij zijn dat deze klanten hun vertrouwen in ons toegezegd hebben. Samen met ons team van office, rayonmanagers en schoonmakers gaan we er een mooie samenwerking van maken.