Wij presenteren onze nieuwe brochure!

Net als iedereen ontkomen wij al enige tijd niet aan de gevolgen van corona en bijbehorende lockdown. Kantoren zijn dicht of nog maar deels gevuld, klanten vragen om de dienstverlening te stoppen of om deze tijdelijk aan te passen, schoonmaakprogramma’s moeten gewijzigd worden en de in- en verkoop van desinfectiemiddelen is booming. Niet altijd leuk maar toch ook een uitdaging om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Gelukkig stabiliseert op dit moment de situatie zich en hebben wij er vertrouwen in dat schoonmaak en hygiëne een belangrijke aanvulling is en blijft op deze ‘nieuwe’ samenleving. Belangrijk dus om ons en onze dienstverlening op de juiste manier te promoten.

En daarom presenteren wij jullie met trots: ONZE NIEUWE BROCHURE!!

Deze brochure laat zien wie wij zijn, wat wij kunnen, welke diensten wij uitvoeren en in welke branches wij gespecialiseerd zijn.

Met dank aan

De brochure is met zorg ontworpen door Fransje Leering van Flinder Design (www.flinder.nu), van de juiste teksten voorzien door Cathelijne Cras van Spiceminds (www.spiceminds.nl)en gevuld met prachtige foto’s, allemaal gemaakt op eigen projecten met ons eigen personeel, van Remco van den Braak van Fotostudio87 (www.fotostudio87.nl)

Een mooi visitekaartje dat we met trots achterlaten bij onze bestaande en nieuwe klanten.