UP Office Building

Naast de bekende cruise terminal in Amsterdam, achter het Centraal Station, staat het UP Office Building.

foto_449992[1]

 

 

 

 

 

 

 

Het UP Office Building maakt onderdeel uit van een multifunctioneel complex waarin onder meer de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), het Mövenpick Hotel en het Muziekgebouw zijn ondergebracht. Met 21 bouwlagen is het UP Office Building het hoogste gebouw in de omgeving en fungeert daarmee als een ‘landmark’.

CBRE, al enige tijd een betrouwbare partner en opdrachtgever van schoonmaakbedrijf Blinck, is de beheerder van dit gebouw en verantwoordelijk voor de schoonmaak van de algemene ruimtes; gangen, trappen en sanitair. Na diverse gesprekken bleek Blinck hiervoor de beste kandidaat, gebaseerd op de al lopende samenwerking en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij zijn daarom blij dat de opdracht, vanaf 1 april 2016 12 uur per dag schoonmaken van zo’n mooi en herkenbaar gebouw, aan ons gegund is. Voor Blinck de kans om aan CBRE te laten zien dat we ook hier een succes van zullen maken maar ook de kans om onze schoonmaakwerkzaamheden te laten zien, en eventueel uit te breiden, aan de overige huurders van dit gebouw.