Wij helpen Gerco uit de brand

Het is altijd fijn als wij bij een (potentiële) klant al kunnen laten zien wat we in huis hebben en waar we voor staan. Het bedrijf Gerco is zo’n klant.

Logo Gerco

 

 

 

 

 

Gerco is met ruim 35 jaar ervaring marktleider op het gebied van brandpreventie en brandwerende oplossingen van de hoogste kwaliteit. Gerco ontzorgt u op het gebied van brandveiligheid. Hun brandwerende maatregelen stoppen brand, houden vluchtwegen veilig en voldoen aan het Bouwbesluit. Met behulp van  verschillende oplossingen bieden zij hun klanten ondersteuning en informatie.

Via een van onze langlopende relaties, de Roi groep – specialist op het gebied van facilitair beheer, kreeg Blinck die kans. Onze specialisten op het gebied van vloerenonderhoud gingen eenmalig bij Gerco aan de gang om hun vloeren te schrobben. Hierover was Gerco zo tevreden dat ze graag met Blinck in gesprek gingen om te kijken wat wij voor hun reguliere schoonmaak konden betekenen. Een mooie kans, na een goed voorstel en een goed gesprek heeft Gerco besloten om va 1 oktober aanstaande het reguliere schoonmaakcontract aan schoonmaakbedrijf Blinck te gunnen. De schoonmaak-uitblinkers van Blinck zijn vanaf dat moment dagelijks 2,5 uur aanwezig en zullen zorgen dat de werknemers van Gerco kunnen werken in een schone, prettige omgeving.

Gerco ontzorgd op het gebied van brandveiligheid dan doet Blinck dat bij hun op het gebied van schoonmaak!