Heldere communicatie & snel schakelen

De korte lijnen en platte organisatie van Blinck Schoon zorgen voor heldere communicatie en snel schakelen. Bij nieuwe klanten is vanaf het tweede gesprek ook altijd onze rayonmanager betrokken. De meerwaarde van onze korte lijnen leverde ons dit jaar in Arnhem een nieuwe tevreden klant op.

Zo werken de ‘korte lijnen’ van Blinck Schoon
Het is geen geheim dat korte lijnen werken. Bij Blinck betekent dat: een platte organisatie waarin medewerkers grote eigen verantwoordelijkheid hebben. Op die manier leveren we overal maatwerk en lossen we problemen vliegensvlug op.

Fijn voor onze klanten
Als klant merk je onze korte lijnen direct als je contact zoekt. Je hebt een vast aanspreekpunt en krijgt haar of hem rechtstreeks aan de lijn. Neemt iemand anders op, dan weet die van de hoed en de rand zodat je meteen het antwoord krijgt op je vraag. Onze dienstverlening is, kortom, persoonlijk.

Maatwerk
We geven onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid. Zo kunnen ze razendsnel schakelen. Dat maakt ze consciëntieus én trots. Kwaliteit leveren geeft een goed gevoel. En onze klant krijgt altijd maatwerk.

Gewoon een goede buur
De korte lijnen van Blinck Schoon leverden dit jaar nog wat moois op in Arnhem. Blinck heeft daar een kleine vestiging op het Industriepark, met de rayonmanager, een projectleider en een team van 20 mensen. Onze rayonmanager, Patrick de Vriend, toont zich altijd een goede buur. Hij loopt vaak even rond en maakt een praatje met buurtbedrijven, ook als ze geen klant van Blinck zijn.

Specialized Europe B.V. in Arnhem

Toen Specialized, Amerikaanse producent van robuuste fietsen, op het Industriepark een vestiging opende, deed Blinck mee in de aanbesteding. Helaas kregen we de klus niet gegund. Tot Patrick in het najaar van 2021 ineens door de Facility Manager van Specialized werd aangesproken. De huidige schoonmaakaanbieder sloot niet goed aan bij de nieuwe locatie, of Blinck kon inspringen.

‘De kwaliteit is hoog’
In overleg pasten we ons aan op de overeenkomst die er lag, en zonder verdere aanbesteding mochten we 1 januari 2022 bij Specialized van start gaan. Een stap die voor beide partijen goed uitpakt. Ons team werkt 8 uur per dag bij Specialized. Onze opdrachtgever schreef daarover, begin februari 2022:

Sinds kort werken wij samen met Schoonmaakbedrijf Blinck. Omdat de dagelijkse schoonmaak buiten kantoortijden plaatsvindt, is betrouwbaarheid voor ons van groot belang. De kwaliteit is hoog en als er iets is, wordt het direct opgelost. De korte lijn met de rayonleiding en schoonmaakmedewerkers is prettig. Blinck denkt met ons mee, gezien de diversiteit van onze locaties en ze zijn uitstekend in staat te leveren wat we nodig hebben.

Team Facility
Specialized Europe B.V.

Daklapack Europe in Lelystad
Ook Daklapack, een grote verpakkingsproducent in Lelystad, is per 1/1 van dit jaar met Blinck in zee gegaan. De korte afstand tot onze hoofdvestiging in Almere helpt ons om snel te schakelen, precies zoals we dat graag doen. Bij Daklapack maakt Blinck 6 uur per dag de kantoren schoon.

Ga ook in gesprek met Blinck Schoon

Zoek jij een schoonmaakpartner die makkelijk bereikbaar is en snel schakelt? Maak een afspraak met Blinck Schoon; 036-7630532