World Ticket Center breidt uit en Blinck verhuist mee

Al enkele jaren verzorgd Blinck naar volle tevredenheid van beide partijen de schoonmaak op het kantoor van World Ticket Center (WTC) aan de Nieuwe-Zijds Voorburgwal in Amsterdam.         

World Ticket Center (WTC) is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 29 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken er meer dan 70 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van hun klanten te voldoen.

Na een interne uitbreiding, en een verdubbeling van het aantal medewerkers, heeft WTC besloten om hun hoofdkantoor te verhuizen. WTC heeft een nieuwe vestiging gevonden op een bijzondere locatie nml SugarCity in Halfweg (de voormalige Centrale Suiker Maatschappij CSM) waar op dit moment druk gebouwd en verbouwd word om hier een prachtig kantoor van te maken. Blinck is zeer verheugd te mogen melden dat WTC ervoor gekozen heeft om, ook voor dit nieuwe kantoor, Blinck te kiezen als het bedrijf die voor hun mag zorgen dat er vanaf half augustus elke dag gewerkt kan worden in een schoon en fris kantoor.

Blinck wil WTC bedanken voor de uitbreiding van onze samenwerking, het contract en de werkzaamheden waarvan ook de huidige locatie nog steeds onderdeel uitmaakt. Wij zijn blij met deze nieuwe opdracht en zien uit naar een goede, prettig samenwerking op deze speciale plek.