Dieptereiniging van keukens

Vanaf 1 juli jl is schoonmaakbedrijf Blinck, in opdracht van CIRFOOD, gestart met de jaarlijkse dieptereining van de keukens op alle locaties van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hoge School van Amsterdam (HVA).

De UvA is de grootste universiteit van Nederland waarvan de locaties verdeeld zijn over 4 stadscampussen en verschillende gebouwen met elk hun eigen restaurant, grand cafes en/of koffiecorners. De HvA is een grootstedelijke hogeschool verspreid over 12 locaties in Amsterdam voorzien van hun eigen horeca. Op alle locaties van de UvA en de HvA verzorgt CIRFOOD de ultieme foodbeleving met oog voor detail, kwaliteit, goede producten en een gezonde levensstijl. Dagelijks worden de keukens van deze locaties goed gereinigd maar voor slecht bereikbare plekken of onderdelen is een jaarlijkse dieptereiniging noodzakelijk.

Na een uitgebreide aanbesteding bleek Blinck de juiste partij voor de opdracht op basis van prijs, kwaliteit en ervaring. Hierdoor zal de afdeling Projectschoonmaak van schoonmaakbedrijf Blinck voor een periode van 3 jaar zorgen dat deze keukens de juiste reiniging krijgen en kunnen voldoen aan alle gestelde hygiëne eisen voor de horeca.

CIRFOOD

Met een geschiedenis van meer dan 40 jaar is CIRFOOD één van de grootste Italiaanse bedrijven in catering. Tegenwoordig is CIRFOOD aanwezig in 17 regio’s en 72 provincies in Italië en sinds  2016 ook in België en Nederland actief. Eerlijk & duurzaam verbouwde producten, de rijkdom van de Italiaanse eetcultuur & de internationale keuken en het werken met lokale ondernemers & hun producten zijn samen met het oog op gezonde levensstijl en vitaliteit bepalend voor de identiteit van CIRFOOD.