Het internationale hoofdkantoor Coty kiest voor Blinck

Coty internationaal het beautybedrijf achter o.a. Wella, Lancaster, Bourjois en MaxFactor heeft afgelopen lente 2020 hun internationale hoofdkantoor verhuisd van New York naar Amsterdam. Tijdens een grote verbouwing van ruim 10.000 m2 in gebouw Metropolitan aan de Zuidas in Amsterdam werd schoonmaakbedrijf Blinck door Unispace, projectmanagement en architectenbureau, gevraagd om als project, tijdens en na de verbouwing, inclusief oplevering, te zorgen dat het kantoor gereed was voor ingebruikname.

Dit werd zowel door Unispace als door facilitair beheerder van Coty internationaal, JLL, zeer goed ontvangen en hiermee was de basis gelegd voor Blinck om ook mee te mogen doen in het aanbestedingstraject van de reguliere schoonmaak en de glasbewassing. De gesprekken liepen voor beide partijen prettig, de offerte was passend bij de organisatie, de prijs/kwaliteit was in verhouding en daarmee was de opdracht een feit.

Inspirerende omgeving

Helaas zorgde corona voor enige vertraging, en zullen de aankomende maanden gebruikt worden om verder op te schalen, maar nu is het zover; 1 juli aanstaande gaat een team van Blinck starten met de dagelijkse schoonmaak van een bijzonder bedrijf in een inspirerende omgeving.

Op fulltime-basis zal een van onze collega’s dagelijks zorgen dat de sanitaire automaten en de koffiemachines vol zijn, aangevuld met ongoing hand- en spandiensten op het gebied van facilitaire werkzaamheden. ’s Avonds krijgt deze collega elke dag ondersteuning van, in de eerste instantie, 8 andere uitblinckers die elk 3 uur per dag zorgen dat de kantoren, pantry’s, sanitaire ruimtes en overige ruimtes in het gebouw er weer spic en span uitzien voor de volgende dag. Als aanvulling verzorgen wij ook op reguliere afspraak de glasbewassing van het gehele pand aan de binnenzijde en het onderhoud van de vloeren.

Voor ons, schoonmaakbedrijf Blinck, een prachtige kans om bij zo’n mooi bedrijf aan de slag te gaan en met ons team van goed opgeleide en servicegerichte toppers moet dit zeker lukken.