Nieuwe klanten en ontwikkelingen

We zijn het laatste deel van 2015 ingegaan maar dat betekent voor ons van Blinck niet dat we achterover gaan leunen ­čÖé We gaan lekker door, breiden ons team uit en breiden opnieuw onze werkzaamheden uit.

Op 26 oktober jl is, van yogaschool Delight Yoga, de vestiging in Den Haag geopend. Naar volle tevredenheid van de yogaschool maken de medewerkers van Blinck al enige tijd hun 3 vestigingen in Amsterdam schoon en dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van het contract met de vestiging in Den Haag aan de Scheveningseweg. 5 Dagen per week zorgt Blinck dat de zalen, de kleedkamers, het sanitair en de algemene ruimtes er schoon en strak uitzien. Zowel Delight als Blinck geloven dat een frisse en schone omgeving helpt bij de rust en ruimte die yoga geeft.

Delight

 

Bij 52 Graden Noorderbreedte aan de Danzigerkade in Amsterdam start Blinck op 2 november met de reguliere, wekelijkse schoonmaak. Via mond op mond reclame, een van onze klanten heeft ook zijn kantoor op de Danzigerkade, kwam het grafisch- en communicatiekantoor bij Blinck terecht. En na een fijn gesprek en voor de klant een passende offerte gaan we bij hun aan de slag.

ÔÇťDoen waar we goed in zijnÔÇŁ dit concept en deze drive van 52 grdn nrdrbrdt sluit aan bij die van Blinck en om die reden hebben we de samenwerking gevonden en zullen we elkaars verwachtingen waar maken.

52 gr Noorderbreedte