Dutch FilmWorks (DFW)

 

Contractondertekening; links Rene van Turnhout (DFW), rechts Anton Vinck (Blinck)

In Utrecht, aan de Burgemeester Verderlaan, zit Dutch FilmWorks (DFW) een van de grootste filmdistributeurs van de Benelux. Dit bedrijf heeft een indrukwekkende catalogus van meer dan 3.000 speelfilms, TV-series en documentaires op hun naam staan en is met bekende titels toonaangevend op de Nederlandse markt entertainmentmarkt.
Reden des te meer om als schoonmaakbedrijf trots te zijn als een dergelijk bedrijf Schoonmaakbedrijf Blinck weet te vinden met de vraag om een offerte uit te brengen voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van hun kantoor. Via een lead van Helping en na het vergelijken van onze offerte met andere bedrijven bleek dat Blinck het juiste aanbod had en sloot onze kwaliteit en servicegerichtheid het beste aan op de wensen en eisen van DFW.

 

Samenwerking

Anton Vinck, directeur van Blinck, is blij met deze samenwerking en voegt met trots DFW toe aan de klanten van ons schoonmaakbedrijf. Op 1 augustus aanstaande start het team van Blinck met de dagelijkse schoonmaak, het leveren van de sanitaire producten en de reguliere glasbewassing van het kantoor van DFW. Uiteraard met de service en kwaliteit die de klanten van Blinck gewend zijn.