Riviere Beach in Biddinghuizen

Onze schoonmakers draaien er hun hand niet voor om, om te zorgen dat alle chalets op vakantiepark Riviera Beach in Biddinghuizen er spic en span uitzien.

Onder leiding van onze objectleidster Debby Welgraven starten elke maandag en vrijdag om 10.00 u tussen de 20 en 40 schoonmakers. Vol enthousiasme trekken zij met bolderkarren vol spullen over het park om 2 maal per week 100 – 200 chalets schoon te maken en te zorgen dat de aankomende gasten kunnen genieten van een onbezorgde vakantie.

Rivièra Beach is een vakantiepark van Oostappen. Direct gelegen aan het Veluwemeer met een eigen zandstrand is Rivièra Beach de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van water(sport). Vakantiepark Rivièra Beach is een gezellige familiecamping met vele voorzieningen zoals een subtropisch zwemparadijs, een indoor speelpaleis, diverse restaurants, supermarkt, glow-in-the-dark bowlingbaan, jachthaven en uitgebreid entertainment voor jong en oud.

Als servicegericht schoonmaakbedrijf is Blinck blij te mogen meewerken aan een onbekommerde en schone start van de vakantie voor de gasten van Riviera Beach. Als de gasten genieten, genieten wij ook. Tot ziens op het park!