Schoonmaak bij Europarcs in Biddinghuizen

In het voorjaar van 2014 legden wij de eerste contacten met resort Zuiderzee in Biddinghuizen. Toentertijd in handen van de Oostappengroep onder de naam Riviera Beach Biddinghuizen. Voor schoonmaakbedrijf Blinck de eerste kennismaking met schoonmaak in de toerismebranche en wat ons betreft met veel plezier. Heel de zomer van 2014 hebben wij, en onze uitblinkers, keihard gewerkt om alle huisjes die toen op het park stonden schoon te maken en schoon te houden. Helaas hebben wij om verschillende redenen na dat seizoen de samenwerking niet kunnen continueren, maar wel altijd dat avontuur met mooi eindresultaat in ons achterhoofd gehouden.

Gelukkig hebben wij dat gevoel ook achter kunnen laten bij de parkmanager. Toen Europarcs 2 jaar geleden eigenaar werd van dit vakantiepark, de naam werd gewijzigd in resort Zuiderzee en de huisjes plaats maakten voor prachtige chalets zocht Europarcs een hierbij passend schoonmaakbedrijf. Passend bij de professionele uitstraling van het park en hun faciliteiten en de luxe van de chalets. Terugdenkend aan de eerdere goede samenwerking met Blinck nam Europarcs contact op en na een, voor beide partijen, bevredigende onderhandeling en contractafspraken zijn wij 1 februari 2020 opnieuw gestart in Biddinghuizen op resort Zuiderzee.

Helaas werden wij na 6 weken ruw onderbroken door het Corona-virus, het park ging grotendeels dicht en er moest snel geschakeld worden. Gelukkig konden een aantal van onze nieuwe collega’s aan de slag met de voorjaarsschoonmaak van de chalets en was iedereen flexibel genoeg om tijdelijk anders ingezet te worden. Na ruim 2 maanden aanpassen en de werkzaamheden anders inrichten is het virus gelukkig onder controle en kunnen we nu weer volle kracht vooruit met alle geplande en afgesproken werkzaamheden.

Schoonmaker van Blinck maakt bungalow Europarcs Resort Zuiderzee schoon. Blinck terug op Europarcs Resort Zuiderzee.

Dagelijkse schoonmaak van plaza en chalets

Dagelijks, het hele jaar door, zorgen wij dat alle chalets tijdens de wisseldagen er weer piekfijn uitzien voor alle nieuwe gasten en er schoon linnengoed op de bedden ligt. Op reguliere basis komen onze glazenwassers langs om de ramen te wassen en te laten glimmen. Ook de dagelijkse schoonmaak van de plaza, die toegang geeft tot de horeca, het zwembad en overige ontspanning, behoort tot onze taken net als de schoonmaak van het zwembad, alles wat daarbij hoort, en de indoorspeeltuin.

De chalets op het park worden nog steeds uitgebreid en na oplevering van opnieuw zo’n prachtig vakantieonderkomen zorgen wij dat het chalet vrij is van bouwpuin- en stof en gereed is voor de verhuur.

Resort Zuiderzee heeft ook plek voor campinggasten met eigen tent of caravan. De sanitairhuisjes waar deze gasten gebruik van maken worden dagelijks door onze uitblinkers gereinigd en, in deze tijd van COVID-19, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van de RIVM.

 

Het enthousiaste team van uitblinckers staat klaar om aan de slag te gaan in Europarcs Resort Zuiderzee.

Wij, en al onze collega’s onder leiding van onze rayonmanager Albert Waller en projectleidster Joke Vis, zijn blij met deze kans van Europarcs en gaan uit van een lange en goede samenwerking met de vertrouwde Blinck-kwaliteit.