Ook in de zomer werken wij door!

Terwijl een groot deel van Nederland geniet van vakantie met zon en strand gaan de schoonmaakmedewerkers van Blinck gewoon door. Sowieso met hun dagelijkse werkzaamheden en extra opdrachten maar ook met het opstarten van nieuwe projecten.

Een van die projecten is ElaadNL op het Businesspark in Arnhem

ElaadNL
ElaadNL komt samen met EVnetNL voort uit de stichting e-laad die van 2009 tot en met begin 2014 een netwerk van zo’n 3.000 publieke oplaadpunten voor elektrische auto’s gerealiseerd heeft in heel Nederland. ElaadNL is het kennis- en innovatiecentrum op het gebied van laadinfrastructuur in Nederland en verzorgt namens de betrokken netbeheerders de coördinatie van aansluitingen voor publieke laadpunten op het elektriciteitsnet. 

ElaadNL verhuisd op maandag 20 juli as naar gebouw B42 op het Businesspark en omdat Blinck al voor vele klanten op deze zelfde locatie de schoonmaak verzorgd, hebben zij Blinck verzocht een passende aanbieding te maken. De wens van ElaadNL kwam overeen met de service, kwaliteit en prijs van Blinck die vervolgens het goede nieuws kregen dat zij 18 juli kunnen starten met de schoonmaakwerkzaamheden bij deze nieuwe klant.

Met veel plezier zullen de schoonmakers van Blinck, onder leiding van Yvonne Huijbers, elke dag 2 uur lang hun kwaliteit, inzet en enthousiasme laten zien.