Nieuwe klanten voor Blinck Schoon in Arnhem

Met alle aandacht op de drukte en hectiek in de randstad, in en om onze hoofdvestiging in Almere willen we zeker niet vergeten dat er voor schoonmaakbedrijf Blinck een belangrijk deel van onze organisatie in Arnhem gevestigd is. Onze nevenvestiging in Arnhem heeft als basis het Business Park Arnhem waar een selfsupporting team van Blinck-toppers verantwoordelijk is voor dit deel van Nederland. Al enige jaren bedienen wij hier naar volle tevredenheid onze klanten waarvan een deel vaste, reguliere schoonmaak en een aanvulling van extra opdrachten zoals het onderhoud van de grote testlabs die op het Business Park gevestigd zijn.

Gestage groei

Inmiddels weten nieuwe bewoners die zich vestigen op het Business Park ons te vinden maar ook daarbuiten, in en rondom Arnhem, zien wij een gestage groei van ons klantenbestand. In de afgelopen maanden zijn wij gestart bij de volgende bedrijven:

Databaseheroes

Gelders Restauratie Centrum

Klimaatverbond Nederland

Red je Pakketje

Bij al deze klanten zal Blinck +/- 20 uur per week de reguliere, wekelijkse schoonmaak verzorgen met als aanvulling de glasbewassing en de levering van sanitaire benodigdheden.

Uiteraard zijn wij blij met deze klanten en de vergroting van onze naamsbekendheid in deze regio.