Goede dienstverlening

Sinds korte tijd huurt het Amerikaanse bedrijf Rubrik ongeveer 1000 m2 kantoorruimte in de Europlaza in Amsterdam. Het toeval wil dat een oud-medewerker van een van de huidige klanten van schoonmaakbedrijf Blinck, die de overstap naar Rubrik heeft gemaakt, zeer tevreden was met de dienstverlening van Blinck. Toen de huurovereenkomst dan ook gesloten was en alle facilitaire werkzaamheden aanbesteed moesten worden was de keuze voor Rubrik om met Blinck samen te gaan werken dan ook snel gemaakt.

Waar staat Blinck voor?

Als Schoonmaakbedrijf Blinck gaan we voor kwaliteit, goede samenwerking met de klant, heldere communicatie en de juiste verhouding tussen deze punten en de prijs. Wij zijn blij dat we waar maken wat we zeggen en die indruk ook bij onze klanten achter laten. En uiteraard nog blijer dat hier dan een uitbreiding van ons klantenbestand uit voort komt.

Vanaf 1 november jl. zijn onze medewerkers gestart met de dagelijkse schoonmaak van ongeveer 8 uur per week, de reguliere glasbewassing en de levering van sanitaire producten. Dit alles met een reële potentie, op korte termijn van groei van deze dienstverlening.

Rubrik logo

Rubrik (hoofdkantoor in USA, Palo Alto) is marktleider op het gebied van Cloud Data Management. Rubrik heeft het eerste Cloud Data Management Platform ter wereld ontwikkeld voor Enterprise omgevingen. Met de technologie van Rubrik is back-up software en hardware niet meer nodig en wordt het volledige potentieel van cloud storage gerealiseerd.

 

Wij zijn trots om dit vooruitstrevende bedrijf als onze klant te mogen verwelkomen en gaan uit van een langdurige samenwerking.