Een nieuwe klant in Diemen

Promotie door middel van onze website, social media en/of vakbladen is voor ons heel belangrijk, een goede reden om hier veel tijd en energie in te steken. Het is fijn om dan te constateren dat deze vorm van bekendheid zijn vruchten afwerpt. Dit kwam naar voren toen wij, Schoonmaakbedrijf Blinck, benaderd werden door de leverancier in beveiligingsproducten Gunnebo Nederland BV om een offerte uit te brengen voor het schoonmaakonderhoud van hun kantoor in Diemen. Via onze website en aanvullende (nieuws)berichten op o.a. Twitter kwamen zij met ons in contact.

Gunnebo

Zoals gewoonlijk gaan we na een dergelijke aanvraag in gesprek om de wensen en eisen van, in dit geval, Gunnebo te bespreken en maken op basis hiervan een passend voorstel. Gunnebo was op zoek naar een bedrijf die de dagelijkse schoonmaak kon verzorgen, aangevuld met de reguliere glasbewassing van de buiten- en binnenzijde van hun bedrijf en de installatie en levering van de sanitaire producten.

Door ons passende voorstel heeft recent de heer Derks CFO van Gunnebo, samen met Anton Vinck directeur van Blinck, het contract ondertekend om vanaf 1 juni aanstaande door Blinck de schoonmaak en glasbewassing te laten uitvoeren, een en ander aangevuld met de levering van sanitaire producten.

 

 

We zijn blij dat Gunnebo deze keuze gemaakt heeft. Wij, maar vooral onze schoonmakers, hebben er zin in. Zij zullen, met alle kennis en ervaring die ze hebben, 5 dagen/26 uur per week bij Gunnebo aan de slag gaan. Uiteraard ondersteund door ons rayonmanagement en voorzien van de juiste middelen en materialen. Dit is de kwaliteit waar Blinck voor staat!

Gunnebo heeft een brede kijk op veiligheid en een jarenlange ervaring op het gebied van beveiligingsproducten en beveiligingsoplossingen. Zij begrijpen waar het u om gaat en kennen uw markt. Die kennis ziet u terug in hun moderne producten, persoonlijke aanpak en maatwerk.