Blij met nieuwe klant: HANDEL

Als bestaande klanten tevreden zijn is dit fijn om te horen maar wij vinden het een nog groter compliment als de klant besluit het reguliere contract uit te breiden of te verlengen.

Foto medewerker Blinck bij bedrijf HANDEL

Bij een van onze bestaande klanten, vastgoedbedrijf CBRE, heeft tot een uitbreiding besloten. Deze klant is blij met de dienstverlening van Blinck, de kwaliteit waar wij voor staan en gewoon datgene doen wat we beloven.

Daarom zijn wij, in opdracht van de beheerder CBRE, 1 maart jl gestart in het gebouw HANDEL aan de Zuidas in Amsterdam. HANDEL Amsterdam is een kantoorgebouw op de Zuidas, in de parkzone aan de Fred. Roeskestraat. Het is een kleinschalig kantoorpand wat bestaat uit drie paviljoens waar diverse bedrijven, allen werkzaam in de financiële sector, gehuisvest zijn.

Dagelijkse schoonmaak van algemene ruimtes, sanitair & meer!

Onze medewerkers verzorgen 2 x per dag de schoonmaak van de algemene ruimtes en het gezamenlijk sanitair met als aanvullende diensten de glasbewassing en het leveren van de sanitaire producten. De gebruikers van HANDEL Amsterdam kunnen rekenen op de hoge kwaliteit, professionaliteit, zorgzaamheid en het partnership waar schoonmaakbedrijf Blinck om bekend staat.