ISO 9001-certificaat

Wij zijn super blij, het is gelukt! Op 30 oktober hebben wij het bericht gekregen dat wij de trotse eigenaar zijn van een ISO 9001-certificaat.

 ISO certificaatISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem. ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

 

 

ISO LogoDe afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om alle processen te doorlopen en te beschrijven met daaraan gekoppeld de bewaking van onze kwaliteit en de directiebeoordelingen en planning voor de toekomst. Na het schrijven, en herschrijven, en beoordelen en nog een keer herschrijven enz enz konden we onze beoordelaar, DNV-GL uit Barendrecht, uitnodigen om de audits af te nemen. 2 Auditors van DNV hebben het team van Blinck 2 dagen bevraagd en alle stukken bekeken waarna we “groen licht” hebben gekregen om het logo; ISO Gecertificeerd te mogen gebruiken.

 

Voor ons en onze klanten betekent dit dat we doen wat we zeggen volgens de gestelde normen binnen ISO 9001 met daaraan gekoppeld de juiste kwaliteit.

En daar zijn we trots op!