Onze werkervaring in de zorg

Aan het einde van het jaar worden er altijd nog veel beslissingen genomen en keuzes gemaakt. Dat geld ook voor de schoonmaak. In die flow hebben wij van 2 bedrijven waar wij een offerte hebben uitgebracht te horen gekregen dat we daar in het nieuwe jaar kunnen gaan starten met het uitvoeren van de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Schoonmaak in de zorg een mooie aanvulling op de portfolio. Het toeval wil dat het beide bedrijven in de medische sector zijn.

Kwaliteit, Plezier, Samen en Open

Foto schoonmaakspullen Blinck

Een medisch gerelateerd bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Hilversum was op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van de dagelijkse schoonmaak van hun kantoor en voor het leveren en aanvullen van de sanitaire producten. De kernwaarden van dit bedrijf; Kwaliteit, Plezier, Samen en Open en betrokken sluiten naadloos aan op de visie van schoonmaakbedrijf Blinck en samen met onze directeur Anton Vinck zijn we tot een mooie overeenkomst en werkprogramma gekomen. Vanaf 15 januari aanstaande zullen onze schoonmaakmedewerkers 15 u per week zorgen dat hun kantoor er tiptop uitziet.

Linschoten

Ook Van Linschoten Specialisten, gespecialiseerd in KNO-behandelingen en Allergologie, heeft een van hun klinieken in Hilversum gevestigd. Via een van onze klanten, De Roi Groep uit Naarden, kwam Blinck in contact met Van Linschoten en werden wij in de gelegenheid gesteld om een offerte uit te brengen. Ondanks het feit dat Blinck nog niet ruim vertegenwoordigd is in de medische branche konden wij toch door middel van een goede prijs, een overtuigende offerte en de goede ervaring van andere klanten het vertrouwen van Van Linschoten winnen en mogen wij per 1 februari aanstaande starten met de schoonmaakwerkzaamheden. Onder aanvoering van een van onze meewerkende leidinggevende zullen onze schoonmaakmedewerkers vanaf die datum 35 u per week de kantoren en praktijkruimtes (OK’s, dagbehandeling en tandartsenpraktijk) schoonhouden. Schoonmaak in de zorg dit vereist speciaal vakmanschap maar wij, het management en onze schoonmaak-uitblinkers, nemen deze uitdaging graag aan en zullen, net als bij al onze klanten, doen wat we beloven en de kwaliteit neerleggen die iedereen van ons gewend is.