Nieuwe klant in Amersfoort

In het hart van Amersfoort is sinds het najaar van 2018 het hoofdkantoor van een grote educatieve dienstverlener gevestigd, onderdeel van een uitgeverij die in Europa marktleider is in leermiddelen.

Het nieuwe kantoor is in de eerste helft van 2018 flink verbouwd en is voorzien van een moderne uitstraling, prachtig (inbouw)meubilair en de allernieuwste technische voorzieningen. Een dergelijke omgeving moet uiteraard ook goed en passend onderhouden en schoongehouden worden en na verschillende gesprekken bleek Blinck Schoon BV hiervoor de beste partner te zijn. Blinck Schoon bood een juiste aanbieding waarbij kwaliteit, persoonlijke zorg en aanpak en de juiste prijs hand in hand te gaan en daarmee is de samenwerking een feit.

Uitblincker aan het schoonmaken in een kantoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitblinckers

Uiteraard heeft het COVID-19 virus wel wat aanpassingen gevraagd maar op 1 augustus jl zijn wij met een team van ‘uitblinckers’ gestart met de dagelijkse schoonmaak en de levering van sanitaire producten in dit prachtige kantoor in het centrum van Amersfoort. 2 Ervaren schoonmaakmedewerkers, onder aanvoering van een meewerkend voorvrouw, zorgen gemiddeld 40 uur per week dat alle kantoorruimtes, vergaderzalen, coffeecorners, het sanitair en het opleidingscentrum er blinkend schoon uitzien. Op reguliere wijze komt ook ons team van glazenwassers langs om alle ramen aan de binnenzijde van het pand te laten glanzen.

Glazenwasser maakt ramen in het kantoor schoon.

Met deze nieuwe klant breiden wij onze positie in Midden Nederland verder uit en komen daarmee, ondanks deze moeilijke tijd, een stapje dichter bij onze doelstelling voor 2020 – 2021.

Een mooie opdracht in een bijzondere omgeving, daar gaan we samen wat moois van maken!