NRG en Blinck gaat mee

NRG, gevestigd op het business park Arnhems Buiten in Arnhem, is al een jaar of 5 klant bij schoonmaakbedrijf Blinck. Nu NRG op Arnhems Buiten naar een andere locatie gaat verhuizen, zijn zij opnieuw in gesprek gegaan met Blinck en hebben gevraagd om een passend voorstel voor hun nieuwe kantoor.

De goede service, kwaliteit en de samenwerking van de afgelopen jaren heeft er, samen met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, voor gezorgd dat NRG er opnieuw voor gekozen heeft om het schoonmaakcontract aan Blinck te gunnen. Dit betekent dat de schoonmakers van Blinck vanaf 1 februari aanstaande, voor de aankomende 4 jaar, 7 uur per dag voor NRG aan de slag gaan.

logo NRG

 

 

 

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. De onderneming produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen.

Voor Blinck is dit een contract om extra trots op te zijn. Een klant binnenhalen is nog te doen maar een klant houden en tevreden houden, ook na zo’n lange tijd, dat is voor elk bedrijf de uitdaging. Het vertrouwen van NRG en de daaruit voortvloeiende verlenging van de samenwerking bewijst dat wij het goed doen!