Nieuwe website!

Schoonmaakbedrijf Blinck bestaat in zijn huidige vorm alweer bijna 3 jaar en natuurlijk hebben we in die tijd niet stilgezeten. We zijn gegroeid, er zijn klanten en medewerkers bij gekomen, we hebben ons ISO-certificaat gehaald, we informeren onze klanten via een digitaal, persoonlijk klantenportal, enz enz. In die 3 jaar zijn we ook stabieler geworden, weten we beter wat onze kracht is en laten we dit door middel van kwaliteit ook zien bij onze klanten.

Daarom zagen we de eerste helft van 2016 als het moment om dit op de juiste manier te verwoorden en om dit te delen met onze klanten en potentiële klanten via de website. We hebben, samen met ons ICT-bedrijf 2makeITwork, onze ‘oude’ website uitgebreid geanalyseerd en hebben al onze teksten en informatie herlezen, herschreven en we hebben het juiste beeldmateriaal toegevoegd. We zijn trots op ons logo en onze lay-out dus die zijn hetzelfde gebleven maar de informatie is nog duidelijker en sluit beter aan bij Blinck en onze werkzaamheden en medewerkers.

Schermafbeelding 2016-05-30 om 11.30.33

Het doel is om u nog beter te laten zien wie we zijn en wat we kunnen.    “What you see is what you get!”

Wilt u nog meer weten, vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen en ons persoonlijk leren kennen? Kijk op onze website en bel of mail dan naar:

www.blinckschoon.nl – 036-7630532 – info@blinckschoon.nl