Nieuwe klanten in ons gevarieerde klantenbestand

Blinck is uniek in de schoonmaakbranche: we hebben hele grote én superkleine klanten, en alles daartussenin. Of je nu groot bent of klein, we leveren kwaliteit. En dat doen we met korte lijnen, vaste gezichten en altijd een vervanger achter de hand. We vertellen je graag welke nieuwe kleine bedrijven ons de afgelopen periode hebben gevonden als hun schoonmaakpartner, en waarom.

Kleine kantoren

Een écht schoon kantoor werkt zoveel fijner! Dat vinden ook de bedrijven waar we in de afgelopen periode begonnen zijn. Kinran Consultancy in Arnhem bijvoorbeeld, waar we eens per week schoonmaken. We komen nu 2 keer per week bij Licence & Partners, en 1x per week bij Spril, in Almere. Onze kleinste nieuwe klant is het kantoor van Sociëteit Vastgoed Arnhem. Daar komen onze schoonmakers 1x per 2 weken langs.

Zelfstandige klinieken

Ziekenhuizen hebben hun eigen specialistische schoonmaak, kleinere klinieken maken gebruik van Blinck. Zo leveren we sinds kort tussen 1 en 3 keer per week onze diensten aan kliniek Oorwerk in Hilversum, en aanCoolSculpting en U-clinic in Amsterdam.

Sportschool en VVE

Bij crossfit-sportschool World of Weights in Almere zorgt Blinck 2x per week dat sporters lekker kunnen trainen in een schone omgeving. De Vereniging van Eigenaren van een luxe appartementencomplex aan de Van Ruysdaelstraat in Amsterdam huurt ons in voor het schoonhouden van alle openbare ruimtes.

Ietsje grotere nieuwe klanten

DaklaPack in Amsterdam en CIRFOOD in Hoofddorp hebben Blinck gevraagd hun (hoofd)kantoren schoon te houden. Dat doen we natuurlijk graag! In Amsterdam werken we twee keer per week bijna 2 uur, en in Hoofddorp 5 dagen bijna 4 uur per dag.

Schoonmaak op projectbasis

Bezorgsupermarkt Getir groeit snel, en opent dus regelmatig nieuwe hubs. Ze zochten naar een flexibele partner die rap kan inspringen als er een nieuwe locatie bouwschoon opgeleverd moet worden. Blinck was dankzij de korte lijnen de logische keuze.

Waarom ook kleinere bedrijven kiezen voor Blinck

Omdat we een kleiner schoonmaakbedrijf zijn, met alle trekken van een familiebedrijf, hebben we hart voor iedere klant. We gaan samen met onze klant de klus aan, en zijn makkelijk en snel in te schakelen. Onze laagdrempeligheid en flexibiliteit maken ons ook voor kleinere bedrijven de ideale schoonmaakpartner.

En wij houden van afwisseling

Je ziet dat we in allerlei branches aan de slag zijn. Dat kunnen we dankzij de kern van onze manier van werken: partnership. Samen met onze klanten overleggen we, hoe we kunnen bijdragen aan hun resultaat. En dan maakt het niet uit of je onze schoonmaak 20 uur per dag, om de week 2 uur, of zelfs incidenteel nodig hebt.