Een platform voor Blinck bij Platform31

 

Op 1 juli 2015 gaan wij van Blinck, tot onze grote vreugde, wederom van start bij een nieuwe klant. Ditmaal in de regerings- en hoofdstad van Zuid Holland, ’s Gravenhage. Met dank aan een van onze andere klanten in deze stad, het bedrijf Aedes, en onze schoonmakers daar die een prima kwaliteit in schoonmaak laten zien, konden wij door middel van mond-op-mond reclame een voorstel neerleggen bij kennis- en netwerkorganisatie Platform31.

Platform31 was toe aan een wijziging van leverancier als het gaat om schoonmaakdienstverlening en kwam op deze manier bij schoonmaakbedrijf Blinck terecht.

Over Platform31

Platform31 is een kennis- en netwerkorganisatie voor stedelijke en regionale ontwikkeling.  Zij ondersteunen professionals en organisaties bij sociale, economische en ruimtelijke vraagstukken met praktijkgerichte kennis en relevante netwerken. Samen met partners ontwikkelt Platform31 kennis in wetenschappelijk onderzoek, praktijkexperimenten en netwerken. Deze kennis verspreiden zij zowel breed in de vakwereld, als gericht in opleidingen, congressen en excursies.

Na enkele gesprekken en goede afspraken zijn Platform31 en Blinck overeengekomen dat het schoonmaakbedrijf de dienstverlening mag verzorgen t/m 31 januari 2018. Elke dag zal er in kantoor Stichthage op de 7de verdieping door Blinck 2 uur worden gewerkt aan een schone en prettige werkomgeving voor alle medewerkers van Platform31.

Op 1 juni jl is het contract getekend voor een prettige en goede samenwerking.

IMG_0308 (2)