Het Powerlab initiatief

Op 8 oktober 2014 is op het Kantoorpark Arnhems Buiten het geweldige initiatief Powerlab gestart.

powerlab

Powerlab is een platform waar onderwijs en bedrijfsleven structureel samenwerken op het gebied van duurzame energievoorzieningen. Deze organisatie is de ‘place to be’ voor studenten, werknemers en ondernemers die bezig zijn op het gebied van duurzame energie transitie en biedt huisvesting met toegevoegde waarde: kennis, ervaring en innovatie komen hier samen. Binnen het lab ontstaat een unieke samenwerking die meerwaarde oplevert voor alle gebruikers!

Powerlab op Energy Business Park Arnhems Buiten werd woensdag 8 oktober voor een groot publiek geopend. Een mix van politici, ondernemers, studenten en onderwijsmedewerkers liet zien hoe de energiebranche naar een duurzamer niveau wordt gebracht.

Wethouder Hans Giesing van de gemeente Arnhem en wethouder Jasper Verstand van de gemeente Renkum hadden de eer: een zaal vol gespannen gezichten wachtte tot het tweetal een rode knop indrukte en het Powerlab officieel in gebruik genomen werd.

Als schoonmaakbedrijf was Blinck daarbij aanwezig aangezien wij deze organisatie als een van onze nieuwe klanten mogen rekenen.

Spectaculaire opening

De spectaculaire opening was voor ons voorafgegaan aan de bouwschoonmaak zodat alle gasten een mooi, schoon pand getoond kon worden. Blinck zet dit verder door zodat alle gebruikers elke dag in het Powerlab kan werken in een schone en frisse omgeving.

Onderzoek naar, en werken met duurzame energie valt onder het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wat Blinck ook hoog in het vaandel heeft staan waardoor deze nieuwe klant aansluit bij de visie en doelstellingen van ons bedrijf.

Een duurzame samenwerking!