Schoonmaak bij yogaschool Delight Yoga

Vanaf 1 september aanstaande breidt Schoonmaakbedrijf Blinck het klantenbestand uit met yogaschool Delight Yoga aan de Weteringschans in Amsterdam.
Een leuke en spannende uitdaging aangezien dit voor ons een nieuwe branche is waarvan we wel met volle overtuiging kunnen zeggen dat de filosofie en gedachtegang van yoga (gezond, open minded, kracht, innerlijke balans) past bij ons bedrijf.

Delight Yoga is een echte yoga school. In het centrum van Amsterdam bieden zij authentieke yogalessen op alle niveaus.  Voor iedereen. Alle locaties hebben een ontspannen, persoonlijke sfeer, met prachtige studio’s en mooie tearooms waar je voor en na de lessen terecht kunt voor een kopje thee en een praatje. Het Delight Yoga team bestaat uit een enthousiaste, internationale groep mensen met elkaar verbonden door de liefde voor yoga. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde yogadocenten die hun kennis en expertise met liefde delen.

Voor de klanten van Delight Yoga zullen de medewerkers van Blinck zorgen voor schone kleedkamers, schoon sanitair en vooral schone zalen, vloeren en matjes. Samen met de medewerkers en docenten van Delight Yoga zijn wij ervan overtuigd dat een schone omgeving helpt om tijdens de lessen aan totale rust en ontspanning te werken. Dit is prettig voor iedereen.

Wij hebben er veel zin in en gaan uit van een fijne samenwerking. Namaste.