Samenwerking met gemeente Dronten

Gebaseerd op het succes van 2014 hebben schoonmaakbedrijf Blinck en het project De Werkplek – Dronterland vanuit de gemeente Dronten besloten om ook in 2015 de handen ineen te slaan om mensen een goede en leerzame werkplek te bieden.

Met een werkplek krijgen mensen, die dat nodig hebben, gelegenheid weer mee te doen op de arbeidsmarkt. En daar werkt Blinck graag aan mee! Ook omdat dit project voor iedereen mogelijkheden biedt; De Werkplek kan mensen een fijne werkplek bieden. De desbetreffende personen zijn weer aan het werk, doen ervaring op en voelen zich betrokken bij de samenleving. En Blinck krijgt gemotiveerde medewerkers in dienst die voor hun klanten uitstekend en kwalitatief goed werk afleveren.

De hiervoor geschikte mensen uit Dronten, Biddinghuizen en nabije omgeving zullen van Blinck sowieso de kans krijgen om bij het vakantiepark Riviera Beach in Biddinghuizen aan de slag te gaan. Zij verzorgen hier van maart t/m november op maandag en vrijdag de aankomst- en vertrek schoonmaak van maximaal 220 huisjes.

Om dit gezamenlijke project vorm te geven en definitief de samenwerking vast te leggen heeft directeur Anton Vinck van schoonmaakbedrijf Blinck op 19 januari jl. een convenant getekend met Frank Boshorn van de De Werkplek uit de gemeente Dronten. Henk Habers is als werkcoach verantwoordelijk voor het operationele contact tussen beide partijen.

Foto teken moment bij Dronterland

Voor meer informatie over dit project, ga naar http://www.dronterland.nl/ondernemen/de-werkplek/