Contractverlenging bij SBS!

Sinds 2007, al 10 jaar, zorgt het team van Schoonmaakbedrijf Blinck dat de werknemers van mediabedrijf SBS dagelijks gebruik kunnen maken van een opgeruimd en schoon kantoor. Met een team van 10 collega’s, onder leiding van een meewerkend voorman verzorgen we de schoonmaak, worden de ramen gelapt, verwerken we de afvalstromen en regelen we aanvullende facilitaire diensten. Dit alles naar volle tevredenheid van het facilitymanagement van SBS.

Koen van den Donk (l) en Anton Vinck (r), tevreden met verlenging van de samenwerking.

Maar in de loop der jaren verandert een bedrijf, net als hun wensen en eisen en is het belangrijk om het contract en de bijbehorende afspraken regelmatig onder de loep te nemen. Blinck is een bedrijf wat kan meedenken en aanpassen aan een gewijzigde situatie, flexibiliteit is een van onze grootste krachten. Onze directeur, Anton Vinck, heeft samen met Koen van den Donk, facility manager bij SBS, alles uitgebreid geëvalueerd. Er zijn aanpassingen voorgesteld, er is over vernieuwingen gesproken en nieuwe afspraken zijn vastgelegd.

Op basis daarvan heeft SBS besloten om het contract tussen SBS en Blinck vanaf 1 juli 2017 te verlengen. Kwaliteit, heldere communicatie, flexibiliteit en doen wat we zeggen zijn voor SBS de doorslaggevende punten geweest.

Bedankt!

Wij willen SBS bedankt voor deze hernieuwde samenwerking en voor dit vertrouwen!