Partnership met Rudius Vastgoed

Schoonmaakbedrijf Blinck is bij diverse klanten werkzaam op het Business Park in Arnhem. De locatie is zo groot dat wij er, al enige tijd geleden, voor gekozen hebben om hier een vestiging te openen die permanent aangestuurd wordt door een van onze rayonmanagers. Ook gebouw B42 op het Business Park is onderdeel van dit geheel en wij voeren hier, naar volle tevredenheid van de klant, de dagelijkse schoonmaak uit. Naast de schoonmaak en glasbewassing, wat de uiteraard de corebusiness van Blinck is en blijft, werden wij steeds vaker door de klant gevraagd om aanvullende werkzaamheden uit te voeren. Het gaat hierbij om aanvullende opdrachten in de schoonmaak, huismeesterwerkzaamheden en aansturen en begeleiden van de receptionistes op locatie. Deze werkzaamheden gaan zo goed, met onder andere dank aan onze rayonmanager en meewerkend projectleider op locatie, dat deze steeds meer uitgebreid werden en ook onder de aandacht kwamen bij de nieuwe gebouweigenaar van B42; Rudius Vastgoed.

Rudius Vastgoed is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar en belegger. Zij zijn actief in geheel Nederland en richten zich op kleine en middelgrote projecten. Zij hebben een duidelijke vastgoedmissie: kansarm vastgoed transformeren naar zinvol gebruik, om daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid.

Als nieuwe gebouweigenaar heeft Rudius eind 2016 een kennismakingsgesprek gevoerd met directeur Anton Vinck van Blinck waarin hij onze werkzaamheden en kracht op het Business Park kon toelichten en op basis daarvan een offerte van onze nieuwe concept mocht uitbrengen. Dit nieuwe concept bevat niet alleen schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing maar ook aanvullende diensten zoals huismeesterwerkzaamheden, inkoop van aanvullende facilitaire artikelen en receptiediensten.

Schoonmaak, glasbewassing en huismeesterwerkzaamheden

Met trots kunnen wij melden dat Rudius Vastgoed en Schoonmaakbedrijf Blinck voor gebouw B42 het partnership zijn aangegaan voor de uitvoering van de werkzaamheden binnen ons nieuwe concept. Vanaf 1 januari jl zijn onze schoonmakers 7,5 u per dag, in opdracht van Rudius, werkzaam in gebouw B42 en kunnen onze receptionistes u 8 u per dag welkom heten in het gebouw. Aanvullende werkzaamheden zoals glasbewassing en huismeesterwerkzaamheden zullen op afroep door ons worden uitgevoerd.

De nieuwe diensten zullen [net zoals de huidige klanten van onze schoonmaakwerkzaamheden gewend zijn] uitgevoerd worden met oog voor service, de hoogste kwaliteit en partnership tussen gebouweigenaar, bewoner, onze medewerkers en Blinck als leverancier. Met deze doelstelling voor ogen hopen wij dat dit kan leiden tot een uitbreiding en verdere samenwerking op andere projecten tussen Rudius en Blinck.