Het kan in Almere!

Bijna 3 jaar geleden is Schoonmaakbedrijf Blinck in Almere van start gegaan. Om verschillende redenen vonden wij Almere de beste plek; onze directie woont er al bijna 30 jaar, er is ruimte, het is centraal gelegen in Nederland, er zijn dichtbij goede en snelle uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en het Gooi en het is een vooruitstrevende gemeente waar veel gebeurt. Mede daarom vonden wij het nu tijd om ons meer en meer te gaan mengen in de Almeerse, zakelijke samenleving en om ons te verdiepen in datgene wat zich op zakelijk gebied in Almere afspeelt. En hoe kun je dat beter doen door lid te worden van de oudste en grootste bedrijvenvereniging van Almere; Vereniging Bedrijfskring Almere, kortweg VBA

 

 

 

De VBA is hét ondernemersnetwerk in Almere. Van ondernemers, voor ondernemers en door ondernemers. Een grote lokale vereniging van bedrijven in Almere, die bij uitstek geschikt is voor het leggen van contact met collega-ondernemers. De VBA organiseert daartoe tal van gevarieerde inhoudelijke en relatie-activiteiten. Door haar omvang is het VBA daarnaast een gezaghebbende gesprekspartner voor overheden en andere relevante partijen in de regio. Het VBA strijdt voor gezamenlijke ondernemersbelangen. Met elkaar heeft het VBA en zijn leden de autoriteit, kennis en kunde om een stimulerende rol te spelen in de economische ontwikkeling van Almere. Én het volume om gehoord te worden.

Schoonmaakbedrijf Blinck ziet het belang van lokaal samenwerken, lokaal werken met als toevoeging de inzet van lokale medewerkers.

Met veel plezier zijn wij dan ook, vanaf 1 juni jl, lid van het VBA. Graag tot ziens bij een van de bijeenkomsten!