SieV, schoonmaken is een vak!

Schoonmaken Is Een Vak! (kortweg SieV!) en daar kan schoonmaakbedrijf Blinck, na vele jaren ervaring, het alleen maar mee eens zijn.

Al enkele jaren zijn we bij Blinck op zoek naar de juiste samenwerking met een partij of vereniging als het gaat om bundelen van kennis en expertise en het willen uitstralen van kwaliteit, de juiste dienstverlening en respectvol omgaan met werknemers. Daarin bleken wij niet de enige. Op 21 maart 2012 is branchevereniging SieV! bij akte opgericht. Met als doel de belangen zo goed mogelijk te behartigen van het MKB Schoonmaakbedrijf. Ieder schoonmaak-, glazenwas- of gevelreinigersbedrijf kan zich aansluiten bij de MKB branchevereniging SieV! Alsmede ook groothandels en leveranciers.  SieV! is een keurmerk ontwikkeld door en voor ondernemers in de schoonmaakbranche met als doel het uitstralen van betrouwbaarheid, betrokkenheid, vertrouwen, professionaliteit- en goed ondernemerschap voor opdrachtgevers, onderaannemers en “eigen” medewerkers. Een bedrijf met een SieV! Keurmerk zal een voorbeeldfunctie zijn van goed ondernemerschap in de schoonmaakbranche. De gezamenlijke doelstellingen van de leden van SieV! zijn; delen van kennis en expertise, bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende bedrijven en het naleven van normen en garanties.

SieV! keurmerk

Begin 2015 hebben wij besloten om ons aan te melden als lid van de vereniging en, na diverse gesprekken, de keuze gemaakt om ons door SieV! te laten toetsen voor het behalen van het keurmerk. Trots kunnen wij melden dat dit, op 2 februari jl, gelukt is. SieV! heeft volledige inzage gekregen in de werkwijze van Blinck en aangegeven dat wij ons kunnen conformeren aan de eerder genoemde speerpunten. Afgelopen maandag hebben wij het benodigde keurmerk uitgereikt gekregen en kunnen wij aan al onze klanten, relaties en werknemers melden dat wij de juiste kennis en expertise in huis hebben en dat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Kortom, wat wij beloven doen we ook!

FullSizeRender (2)