Uitblinkers in de zomer

De zomervakantie, dat betekent voor een heleboel mensen dat de werkzaamheden stilliggen of op een laag pitje staan. Zo niet voor Schoonmaakbedrijf Blinck, wij gaan gewoon door en misschien nog wel harder dan ooit.

Op sommige projecten zetten we onze uitblinkers in voor extra werkzaamheden, vaak op verzoek van de klant omdat we makkelijk overal bij kunnen nu er veel medewerkers op vakantie zijn. Zoals te zien is op bijgaande foto. Het reinigen van het hoogspanningslab op het Business Park in Arnhem.
Op andere projecten moeten onze rayonmanagers en onze schoonmaakmedewerkers net even een stapje harder lopen om de werkzaamheden uit te voeren van collega’s die op vakantie zijn of om invallers, die onze vakantieopvang doen, extra te ondersteunen.

Business as usual

Ook starten we gewoon, “business as usual”, enkele nieuwe projecten op. In de afgelopen zomermaand zijn we, met trots, gestart bij 2 nieuwe klanten;

Metafoor Vastgoed & Software / Prosu Media productions in Dronten. Deze twee bedrijven delen een pand en hebben in juni besloten om de dagelijkse schoonmaak, glasbewassing en de levering van sanitaire producten door Blinck te laten uitvoeren. Als uitgever van het vakblad (incl website) Clean Totaal werken Schoonmaakbedrijf Blinck en Prosu Media op die manier aan een prachtige B2B constructie.

Newzoo is een ICT-media bedrijf met een vestiging aan de Danzigerkade in Amsterdam. Via een van onze bestaande relaties op hetzelfde adres is schoonmaakbedrijf Blinck onder hun aandacht gekomen en kregen we de gelegenheid en offerte uit te brengen. Na een fijn gesprek en een passende aanbieding zijn we vorige maand gestart. 3 x Per week, in totaal 10 uur, zorgen onze schoonmaakmedewerkers voor een schone werkplek voor de medewerkers van Newzoo. Daarnaast verzorgen we de levering en aanvulling van sanitaire producten en de reguliere glasbewassing.

Zomer of niet? Vakantie of niet? Blinck gaat gewoon door en start met veel zin en energie bij deze nieuwe klanten.