Uitbreiding dicht bij huis

Zoals bekend heeft schoonmaakbedrijf Blinck 2 vestigingen te weten het hoofdkantoor in Almere en een nevenlocatie in Arnhem. Onze schoonmaak en aanvullende office- en managementwerkzaamheden worden vanuit deze locaties gecoördineerd en uitgevoerd, daarnaast concentreren veel van de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zich in de randstad. Een van de al eerder gestelde doelstellingen van Blinck is om het vaste klantenbestand uit te breiden in de nabije omgeving van onze vestigingen. Wij zijn dan ook verheugd dat wij, via dit nieuwsbericht, kunnen aankondigen dat wij wederom een uitbreiding van onze contracten hebben in de eerdergenoemde plaatsen.

Foto schoonmaker

Wekelijkse, reguliere kantoorschoonmaak bij de volgende bedrijven;

De fa. Prima Personeel in Arnhem; Prima Personeel ondersteunt bedrijven bij haar personele bezetting. Zij zijn gespecialiseerd in de metaal, installatie, bouw, infratechniek, marine & offshore, groenonderhoud en schilders. 

De fa. Graficol in Almere; Graficol is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige formulieren, verpakkingen en direct mail.

De fa. Art of Dance in Almere; Art of Dance is gespecialiseerd in het organiseren van muziek- en dance-events met een specialisatie van hardere muziekstijlen.  

Uiteraard zijn wij blij met deze klanten en ook tevreden dat promotie en acquisitie ‘dicht bij huis’ zijn vruchten hebben afgeworpen. Wij hopen, en gaan uit, van een duurzame relatie bij deze nieuwe klanten die kunnen rekenen op de hoge mate van kwaliteit en service die bij Blinck horen.