Altijd fijn een schoon kantoor!

Opnieuw begonnen bij een nieuwe klant door mond-op-mond reclame van de buren.

Op de Danzigkade in Amsterdam heeft schoonmaakbedrijf Blinck al meerdere klanten waar op reguliere basis door onze medewerkers wordt schoongemaakt en daar is sinds 1 juli jl het Nederlandse kantoor van VUE cinema’s aan toegevoegd.

3 x Per week, 325 uur per jaar, gaan de schoonmakers van Blinck aan de slag om te zorgen dat de medewerkers van VUE in een schoon kantoor kunnen werken.

Logo Vue

 

 

 

 

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Het is de missie van Vue om de beste keuze in content te leveren gecombineerd met de beste technologie in de beste omgeving. Sinds zijn oprichting in 2003 in het Verenigd Koninkrijk heeft Vue zich internationaal gevestigd als exploitant en ontwikkelaar van moderne en innovatieve bioscopen. Vanaf 2012 heeft Vue International verschillende Europese bioscoopketens verworven, waaronder Apollo Cinema’s, CinemaxX, Multikino en Space Cinema’s  en het Nederlandse JT Bioscopen in 2015, destijds het oudste bioscoopconcern van Nederland.  Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa.

“Het is altijd fijn om te merken dat onze klanten tevreden zijn maar het is nog prettiger als ze ons aanbevelen bij zakenrelaties en bedrijven in hun omgeving”, aldus onze directeur Anton Vinck. Na navraag bij hun buren en het ontvangen van een uitgebreide, heldere offerte die voldeed aan hun verwachtingen heeft VUE besloten een contract met Blinck aan te gaan voor hun reguliere schoonmaak. Uiteraard zijn wij bij Blinck zeer blij met deze opdracht en zullen we bij hun aan de slag gaan met dezelfde energie, inzet en kwaliteit die ook bij onze de andere klanten bekend is.