Schoonmaak in wooncomplex voor ouderen

Al enkele jaren verzorgen wij, van schoonmaakbedrijf Blinck, de schoonmaak in de openbare ruimtes in wooncomplex “De grote koppel” in Zeist.

In de groene en historische stad Zeist ligt in de wijk De Clomp het wooncentrum Grote Koppel. Het wooncentrum is in 1977 gebouwd en bestaat uit 150 tweekamerwoningen. De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder

Deze afspraak voeren wij uit in opdracht van Woonzorg Nederland.

Woonzorg Nederland biedt comfortabele woonruimte, een hoogwaardig aanbod van diensten en zorg en uitstekende service aan senioren en mensen met een beperking. Zij kijken niet alleen naar de woning, maar ook naar de woonomgeving. 

Zorgen voor een fijne, comfortabele en schone leefomgeving voor senioren is een onderdeel van hun werk waar onze medewerkers van Blinck graag aan meewerken en zich goed bij voelen. Voor iedereen is ouder worden namelijk iets van de toekomst en wij geloven er in dat ouderen, met hun wijsheid, een belangrijk onderdeel van de samenleving vormen die iedereen moet koesteren.

Deze filosofie sluit aan op die van Woonzorg Nederland en om die reden, en het verlenen van een stabiele en uitstekende dienstverlening, hebben zij deze week besloten om de samenwerking met Blinck voor een periode van 3 jaar te verlengen.

Wij, de medewerkers van schoonmaakbedrijf Blinck en de senioren lopen dus nog tot en met 2017 samen door de gangen van “De Grote Koppel”.