Sponsoring voor de Dam tot Damloop

Bij een van onze klanten, fa JWT Amsterdam aan het Leidseplein, werkt Anas Adnani. Naast het werk als schoonmaker is Anas al enige tijd fanatiek in training voor het meedoen en uitlopen van de 30ste Dam tot Damloop van de Dam in Amsterdam tot aan Zaandam.

Om zijn training, inzet en deelname extra kracht bij te zetten heeft Anas het meelopen van de Dam tot Dam gekoppeld aan het goede doel;  In Actie Tegen Kanker Ook Schoonmaakbedrijf Blinck wil als werkgever en betrokken organisatie graag hun steentje bijdragen en heeft al een sponsorbedrag toegezegd.

Maar Anas wil graag meer:

Beste mensen, mijn naam is Anas en in september is het zover. De zoveelste Dam tot Damloop editie staat op het programma om gelopen te worden en tijdens de dam tot damloop wil ik 16 succevolle kilometers afleggen om het doel ”onderzoek naar kanker” mogelijk te maken. Alleen kan ik het echter niet. We hebben u nodig!!!

.Het afzien en pijn verbijten om het doel te bereiken is mooi, maar het idee erachter is van ontegenzeggelijk belang. Velen onder ons willen een enorme fysieke inspanning leveren om anderen de mogelijkheid te bieden voortaan niet meer tegen kanker te hoeven vechten. Ongeneeslijk verklaarde vrienden en familieleden zien lijden is verschrikkelijk; helpen is vaak erg lastig omdat men hopeloos toekijkt. Machteloos. Echter hebben u en ik nu de mogelijkheid om op te staan en steun te bieden. Laten we met z’n allen dit soort unieke kansen met beide handen aangrijpen om het leed te kunnen verzachten. Doneer met het hart en maak uitgebreid onderzoek naar kanker mogelijk om het leed te kunnen voorkomen. Als gelovige leg ik het lot altijd in de handen van Onze Schepper,maar ook u en ik kunnen onze steentje bijdragen. Mis het niet!!

Als jullie als lezer ook meeleven met Anas en zijn actie en goede inzet willen sponsoren kunnen je doneren via de website; www.inactietegenkanker.nl, zoek bij ‘Alle acties’ naar Anas Adnani en lees hoe je Anas kunt steunen.

Wij wensen Anas in ieder geval heel veel succes met het inzamelen voor In actie tegen Kanker en het lopen van de Dam tot Damloop!